ONLINE | VIDEO MONTAŽA ZA DIGITALNI MARKETING

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Čika Ljubina 8, sprat III, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
24.10.2022.
Trajanje kursa:
8 nedelja, ponedeljkom i sredom od 18 do 20h
Vreme održavanja:
vikendom, poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Online - putem interneta

CENA: 480 eur | Moguće je plaćanje na rate.

Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

ONLINE | DIZAJN MUZIKE ZA VIDEO IGRE | OSNOVNI NIVO

Za profu Saleta imam samo reči hvale jer je čovek stvarno odličan predavač i na sva naša pitanja se trudio da nam odgovori maksimalno razumljivo. Od praktičnog rada smo radili fotkanje panorama na Adi, modela u Wannabe-ju itd... kao i da se oprobamo u studijskom fotografisanju modela sa rasvetom (bar je mene od svega to najviše interesovalo da naučim i probam). Želeo bih da predložim institutu i Saletu da probaju da organizuju neki napredniji kurs tipa: studijska fotografija, veding fotografija, modna fotografija itd... makar i u formi nekih vikend kurseva. Eto, od mene toliko :D

09.03.2015. - Goran


Web Design

Kao neko ko najpre nije znao šta je html, a zatim završio sve kurseve web dizajna koje SAE Institut u Beogradu trenutno nudi i mogu samo da kažem – probajte, znanje i iskustvo koje ćete steći su neprocenjivi! Po obrazovanju sam pravnik i pre SAE Instituta nisam imala prilike da se oprobam u web dizajnu. Prvo sam upisala kratki vikend kurs Wordpress Express i odmah nakon kursa napravila sam svoj sajt i blog preko koga delim besplatne pravne savete i objavljujem blog postove u vezi sa pravnom zaštitom životinja. Bez njega ne bih mogla da komuniciram sa ljudima koji mi se svakodnevno obraćaju za pomoć niti da širim ideje o zaštiti životinja na način na koji to činim sada. Nakon toga, shvatila sam koliko je web dizajn moćno sredstvo za komunikaciju i koliko pametna ideja prezentovana u lepom i primamljivom pakovanju na dobro odabranoj web adresi može unaprediti kvalitet našeg života i usrećiti ljude oko nas. U želji da saznam što više o tome, završila sam najpre Basic, zatim Advanced i na kraju Professional Web Design kurseve na SAE Institutu kod profesora Vladimira Lelićanina, šefa katedre za web design i multimedije. Zahvaljujući njegovoj neverovatnoj sposobnosti da svojim učenicima prenese i bukvalno usadi ne samo nova saznanja nego i želju da svakog dana otkriju nešto novo, naučila sam stvari koje, iskreno, nisam ni sanjala da ću moći da razumem, proširila svoje vidikei ušla u jedan sasvim drugačiji svet. Kursevi koje sam završila na SAE Institutu omogućili su mi da učim od najboljih, pružili su mi šansu da učestvujem na izuzetno zanimljivim projektima iz ove oblasti i sreću da sarađujem sa zaista divnim ljudima spremnim da nesebično podele svoje ogromno znanje i iskustvo.

09.03.2015. - Ana


BLOCKCHAIN KURS | ONLINE

Prošlo je dosta vremena, a sve nakako izgleda kao da je bilo juče :) Pošto imam svoj tim sa kojima radim razvoj sajtova, mislim da ne bi bilo fer i reprezentativno da promovišemo naše projekte, ali bi svakako da uputim pohvale za predavača. Vlade je odličan predavač, koji ipak svoje veliko znanje može dobro da prenese na studente. I sam sam bio predavač na temu WordPress-a, pa znam koliko je bitno da svi razumeju jezik kojim predavač govori. Nisam pohađao mnogo kurseva, ali dosta ljudi sam preporučio vas (nas) SAE i kurseve jer definitivno mislim da vrede za svakoga ko želi da napreduje u web tematici. Čista 10tka za Vlada ;)

09.03.2015. - Ognjen


Wordpress Express

Dobro koncipiran kurs. Odlican predavac.

11.03.2013. - Natasa


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com