Kurs i obuka za UNIX- osnovni

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
10.06.2023.
Trajanje kursa:
36 časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aranđelovac, Beograd, Bor, Čačak, Ćuprija, Inđija, Jagodina, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Mladenovac, Niš, Novi Beograd, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Pančevo, Paraćin, Pirot, Požarevac, Ruma, Šabac, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Subotica, Užice, Valjevo, Vranje, Vršac, Zaječar, Zemun, Zrenjanin

CENA: od 28000 din

Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Kurs za masera

Jos uvek pohađam kurs za masera u Pacevu, zadovoljna sam predavanjem. Potpisala sam ugovor sa Akademijom Oxford na tri meseca, mislim da je to malo da bi se kvalitetno naučilo gradivo.

17.12.2015. - Kristina


Kurs za masera

Završavam kurs masaže za nekih dve nedelje u Beogradu i nisam zadovoljna kursom. Prvo, zato što je na njihovom sajtu pisala cena od 10000 din, koja se po kontaktiranju škole pretvorila u 25000 din za 76 radnih sati. Posle dužeg dvoumljenja sam ipak upisala ovu školu uprkos netačnoj informaciji sa sajta zbog obima gradiva i broja časova. Kvalitet instruktora i samih časova je zadovoljavajući, gradivo koje smo prešli prešli smo kvalitetno. Veliki je problem što nas je bilo puno u grupi, a škola ima samo jedan sto za masažu i jako male učionice, pa dok jedan radi ostali moraju da gledaju. Zbog toga i zbog činjenice da su mnogi zaposleni instruktor nas je delio u grupe. Međutim, pojavio se problem da zbog tih manjih grupa instruktor odbija da nam održi sve predviđene časove. Za sada smo imali oko 30 školskih časova a ne radnih sati, a predviđeno je da kurs završimo za 2 nedelje. Od gradiva smo prešli relaks masažu leđa i lica i terapeutsku leđa. A kad ćemo ostatak gradiva zaista ne znam kao i kako da se održi još više od polovine časova. Zbog svega toga planiram da uložim žalbu koordinatorima nastave zato što je oglas bio manipulativan i neistinit. Ovu školu sigurno ne bih ponovo upisala. Ako se nešto bude promenilo napisaću ponovo komentar sa novostima.

10.11.2015. - Ana


Online kursevi stranih jezika

Završila sam A1 kurs španskog jezika, online. Zadovoljna sam profesorom, cenom i intenzitetom kursa.

18.10.2015. - Hristina


Kurs nemačkog jezika

Sve pohvale za Akademiju iz Niša, prezadovoljna sam časovima i intenzitetom rada. Odlična cena i odličan kvalitet.

08.10.2015. - Marija


Kurs za grafički dizajn

Sve pohvale za Akademiju Oxford za organizaciju i posebna pohvala za predavače iz Beograda koji su svoji kvalitetnim predavanjima i savršenim prenosom znanja uspeli čak i mene da nauče. Hvala svima.

17.05.2014. - Zoran


Profesionalni kurs za prevodioce i sudske tumače

Sviđa mi se sto ima dosta primera prevoda za razne institucije, jer je tako najlakše da se savladaju osnove stručnog prevođenja. Bilo je super.

10.05.2014. - Relena


Ubrzani kurs nemačkog jezika za medicinare

Završila sam kurs nemackog jezika za medicinske radnike, položila B1 na Goethe institutu, zaposlila se u Berlinu. Hvala Akademiji Oxford na svemu.

08.05.2014. - Danijela


Kurs za masera

Prezadovoljan sam kursom masaže, pravi profesionalci. Po završenom kursu nakon 20 dana na preporuku Akademije Oxford dobio sam posao. Hvala Vam, preporučujem svima.

02.05.2014. - Marko


Online kurs daktilografije i knjigovodstva

Htela bih da pohvalim Akademiju Oxford, završila sam dva online kursa i prezadovoljna sam organizacijom posla, jednostavno se pilagođavaju meni u svakom pogledu i kada je u pitanju plaćanje, kod njih jednostavno možeš da platiš na koliko rata tebi odgovara, profesori jednostavno znaju da prenesu znanje. Svima toplo preporučujem ovu čkolu, imaju nemački sistem poslovanja, precizni i nikada nijedan čas ne kasni. Čista desetka.

01.05.2014. - Karolina


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com