Kurs Osnove programiranja

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Laze Nančića 36, Novi Sad, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
09.12.2021.
Trajanje kursa:
8 nedelja / 36 časova
Vreme održavanja:
večernji
Gradovi u kojima se kurs održava:
Novi Sad

CENA: 39000 din

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Java Web Development kurs

Fantastičan kurs! Sve pohvale profesorima i organizatorima ovog kursa! Znanje koje ćete steći na kursu je po meni neprocenjivo! Preporučio bih svima vama koji razmišljate o ovom kursu da se dobro upoznate sa OOP konceptom programiranja, kako biste mogli lakše da ispratite kurs. Kurs je veoma intezivan, zahteva veliku posvećenost i rad. Međutim uz fantastične predavače, predavanja, materijale i feedback koji dobijate tokom kursa, biće vam neuporedivo lakše da naučite i savladate sve što se uči na kursu, nego da to pokušavate sami! Pre JWD kursa, završio sam kurs Osnove programiranja, koji je po meni veoma dobra osnova za ovaj kurs. Na kursu sam stekao znanje da pravim kompletne web sajtove i aplikacije i dobio fantastičnu osnovu za dalje usavršavanje i napredovanje. Zaposlio sam se već posle mesec dana po završetku kursa u jednoj od partnerskih firmi.

09.03.2021. - Nemanja


.NET Web Development kurs

Za sve one koji imaju malo predznanja iz programiranja i žele da nastave da uče u kvalitetnom smeru, onda je kurs .NET Web Development odličan izbor. Uz posvećen i kontinuiran rad sigurno se može naučiti mnogo i steći dobra osnova za dalji rad i usavršavanje. Predavači su motivisani i radi da odgovore na svako pitanje. Sve pohvale za organizaciju.

08.03.2021. - Ružica


.NET Web Development kurs

. NET Web Development Pre svega bih pohvalio predavače na samom kursu koji su izuzetno posvećeni i rado prenose svoje znanje i iskustvo. Za sve nedoumice i pitanja uvek su tu da pomognu i odgovore, što je od velikog značaja. Sam kurs je vrlo temeljan i intenzivan, i daje dobre osnove za dalji napredak. Bitno je naglasiti da je za samo praćenje kursa nužno predznanje osnova i OOP programiranja. Takodje, da bi se steklo znanje, nužan je samostalan intenzivan rad tokom trajanja kursa. Dva meseca nakon završetka kursa i preporuke dobijene od strane predavača na osnovu dobro uradjenog finalnog testa kao i dvomesečnog intenzivnog rada, dobio sam posao u partnerskoj kompaniji. Za sve koji su spremni i motivisani da uče i rade, ovaj kurs je pravo mesto za njih.

07.03.2021. - Bojan


Java Web Development kurs

Odlican kurs, pre ovoga sam zavrsila pocetni kurs tj Osnove programiranja i dobili smo sve materijale potrebne za rad i dalje usavršavanje, predavaci odlicni, uvek dostupni za pitanja/probleme/bagove itd. Zavrsila sam kurs u januaru, u junu dobila praksu i od septembra posao. Preporuka!

05.11.2020. - Aleksandra


Java Web Development kurs

Odličan kurs i još bolji predavači. Kurs je intezivan, prelazi se dosta gradiva i nije ni najmanje preporučljivo izostajati sa predavanja. Potrebno je biti upoznat sa osnovama OOP, tako da savetujem da se pripremite učeći osnove pre nego što upišete kurs. Potrebno je posvetiti svakog dana (kada nema predavanja) par sati da se odrade domaći zadaci i moja preporuka je da ne ignorišete te domaće, jer i ako ne uspete da uradite, imaćete šta da pitate predavače, a oni će vam onda sve lepo objasniti. Na kursu sam stekao znanje da napravim kompletan web sajt i dobio jake osnove za dalje usavršavanje, nastavio sam da učim i druge tehnologije i zaposlio sam se svega par nedelja nakon završetka kursa u jednoj od partnerskih kompanija. PREPORUKA!

19.08.2020. - Milan


.NET Web Development kurs

Sve pohvale za ovaj kurs. Dobro organizovan, odlicni predavaci, motivisani i dobro prenose znanje. Ako imate malo iskustva, odnosno upoznati se sa osnovama c# svima preporucujem za dalje usavrsavanje. Uz svakodnevno vezbanje po par sati steci cete dosta iskustva u oblasti .Net programiranja.

02.07.2020. - Nikola


.NET Web Development kurs

.Net Web Development kurs je jako dobar kurs sa odlicnim sadrzajem koji daje odlucnu osnovu za dalji razvoj. Gradivo i predavaci su odlicni, ali mora se jako puno raditi. Kurs je veoma intenzivan tako da ko nije siguran u znanje iz OOP, bolje je da predje OOP malo bolje i detaljnije pre nego sto krene na ovaj kurs. Takodje pored predavanja i prakticnih zadataka i vezbi, savet je da se redovno uci i teoretski deo koji je iz mog licnog iskustva odlican, a takodje je jako bitan, mozda cak i bitniji prilikom konkurisanja za juniorsku poziciju posle kursa. Jos jedna stvar, niko vam na kursu nece obecati ili dati posao, ali ce se potruditi da vam prenesu odlicno znanje koje vam je potrebno i ako se dobro savlada daje vam dobru osnovu za trazenje posla, prakse i za dalje usavrsavanje.

15.04.2020. - Bojan


.NET Web Development kurs

Sve pohvale na odličnoj organizaciji kursa .NET Web Development. Kurs je veoma intenzivan i zahteva svakodnevni rad, koji se na kraju naravno isplati. Predavači su veoma posvećeni i spremni da maksimalno pomognu prilikom savladavanja gradiva. Takođe, i nakon kursa, spremni su da odgovore na sva pitanja koje imate vezano za dalje traženje posla ili stručne prakse. Na osnovu znanja stečenog na kursu, uspeo sam da dobijem praksu u kompaniji Vega IT Sourcing, koja će mi svakako biti odlična referenca za dalje zaposlenje.

04.03.2020. - Marko


.NET Web Development kurs

Kurs je odličan i jako dobro organizovan. Sve pohvale predavačima na stručnosti i posvećenosti. Na osnovu znanja koje sam stekao, uspeo sam da dobijem praksu u kompaniji Vega IT Sourcing, što će mi biti odlična referenca za dalje zaposlenje. Kurs je veoma intenzivan i zahteva mnogo truda i rada, tako da na to budite spremni. Predavači su tu da vam pomognu maksimalno, i možete ih u svakom trenutku kontaktirati putem mail-a. Takođe i nakon kursa, spremni su da vam pomognu prilikom zaposlenja ili traženja prakse i da vam odgovore na sva pitanja koje imate.

29.02.2020. - Marko


.NET Web Development kurs

Nakon uspešno završenog .NET Web Development kursa, stekao sam dosta pozitivnih utisaka koje bih želeo da podelim sa vama koji razmišljate da učinite isto. Kurs se sastoji od tri modula i svaki od njih predaju osobe koje su stručne u oblastima koje se obrađuju u datom modulu. Gradivo kursa je izazovno ali je savladivo uz redovno vežbanje i prisustvo na predavanjima. Predavači su uvek na raspolaganju i spremni da vam pomognu ukoliko naiđete na poteškoće. Svega nekoliko nedelja od završetka kursa, uspeo sam da se zaposlim i nakon svega mogu da kažem da je pohađanje ovog kursa bila dobra odluka.

21.02.2020. - Stefan


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPrilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com