Kurs Osnove programiranja

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Laze Nančića 36, Novi Sad, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
20.05.2024.
Trajanje kursa:
8 nedelja / 36 časova
Vreme održavanja:
večernji
Gradovi u kojima se kurs održava:
Novi Sad

CENA: 48000 din

Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Java Web Development kurs

Svi komplimenti na račun Aleksandra Bošnjaka, od koga ćete dobiti sjajne upute, smernice i informacije u vezi sa detaljima kurseva, izboru istog, pravcu razvoja karijere. Svaka čast!

19.08.2022. - Dragan


Test Development kurs

Odlično kurs i priprema novih polaznika za QA! Program je intenzivan i obuhvata sve neophodne oblasti za temelj i dalje usavršavanje kao test developer. Posebno bih pohvalio profesore za sjajno predavanje.

10.06.2022. - Robert Egon


Test Development kurs

Odlično kurs i priprema novih polaznika za QA! Program je intenzivan i obuhvata sve neophodne oblasti za temelj i dalje usavršavanje kao test developer. Posebno bih pohvalio profesore za sjajno predavanje.

10.06.2022. - Robert Egon


.NET Web Development kurs

Na kurs sam došao sa svojih 40 godina života, nešto znanja iz PHP-a, web-a i sa jakom željom da se profilišem i prekvalifikujem u developera. Budući da sam do tada bio samouk, brzo sam prepoznao odlično osmišljen kurs koji je pokrivao sve najvažnije celine od osnova C# jezika, pa do naprednijih stvari web developmenta. Nakon kursa, mogu reći da sam u potpunosti osposobljen da u .NET tehnologiji samostalno izradim tipičnu web backend (ili MVC) aplikaciju, što je odlična osnova za dalje usavršavanje veština u najmanju ruku. Kurs je napredan i intenzivan i nije baš za apsolutne početnike, njima preporučujem bar osnove programiranja. Po završetku finalnog testa, na osnovu dobrog rezultata i lične preporuke predavača, za manje od 2 meseca pronašao sam posao u jednoj od partnerskih kompanija.

14.02.2022. - Igor


Kurs Grafički dizajn i dizajn korisničkog interfejsa

Veoma sam zadovoljan što mi je ukazano poverenje da držim kurs Photoshopa. Kabinet, oprema i uslovi za predavanje su bili optimalni, dok su se polaznici pokazali aktivni, sposobni i voljni za učenje.

14.01.2022. - Zoran


Kurs Grafički dizajn i dizajn korisničkog interfejsa

Posle završenog kursa Grafičkog dizajna, mogu samo da uputim reči hvale za celokupnu organizaciju kursa. Veoma sam zadovoljna stečenim znanjem za ova 4 meseca, predavači su veoma profesionalni i stvarno odlični. Želela bih da uputim iskrenu preporuku svima koji žele da savladaju programe za dizajniranje u kratkom roku da se prijave na ovaj kurs.

14.01.2022. - Mina


Front-End Web Development kurs

Ovaj kurs jeste intenzivan ali je odlicno koncipiran. U 3 modula pokriva apsolutno sve sto vam treba da se bavite ovim poslom. Potrebno je barem 5-6 sati svakodnevnog rada pored predavanja. Ukoliko ste zaista posveceni ovom kursu, trud ce se sigurno isplatiti. Posle 2 nedelje nakon uspesno zavrsenog kursa imao sam prvi interviju za posao, a vrlo brzo i praksu. Nakon zavrsene prakse dobio sam posao kao fullstack developer na mnogo naprednijim tehnologijama, i pored toga sto sam zavrsio samo front end. ovaj kurs ce vam dati odlicnu podlogu da skalirate svoju karijeru u raznim pravcima.

05.01.2022. - Emil


Java Web Development kurs

Kurs je veoma intezivan. Ako imate osnovno znanje i spremmi ste da se maksimalmo posvetite ucenju, tako sto cete uciti minimalno 5 sati dnevno, ovaj kurs je odlicna odluka. Ukoliko dobro naucite materiju i uradite nekoliko projekata posle kursa, necete imati nikakvih problema prilikom pronalaska posla. Ja sam se relativno brzo zaposlio posle kursa. Za svaku preporuku!

21.12.2021. - Aleksandar


.NET Web Development

Sve preporuke za ovaj kurs. Neko ko zna osnove programiranja i spreman je da se upusti u malo intenzivniji tempo, ovaj kurs je prava stvar za njega. Pokrivaju se sve bitne celine i ko zavrsi kurs uspesno, bice veoma zadovoljan naucenim. Kao neko ko je dobio preporuku a kroz nekoliko meseci i ponudu za posao mogu da dam sve pohvale i preporuke, kako na sadrzaj kursa, tako i na predavace, koji su veliki strucnjaci. Meni je promenilo zivot, moze i Vama :)

26.10.2021. - Vuk


Java Web Development kurs

Odličan kurs! Predavači su posvećeni i uvek spremni da pomognu. Gradiva ima dosta i kurs je veoma intenzivan,zahteva redovno učenje ali vas definitivno pripremi za zaposlenje/praksu ukoliko se dovoljno potrudite. Sjajan način za započinanje karijere u IT sektoru.

11.10.2021. - Igor


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.




=



Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursa



Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com