Kurs Baze podataka

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Laze Nančića 36, Novi Sad, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
06.04.2021.
Trajanje kursa:
11 nedelja / 108 časova
Vreme održavanja:
poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Novi Sad

CENA: 77760 din | Moguće je plaćanje na rate.

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Java Web Development kurs

Odlican kurs, pre ovoga sam zavrsila pocetni kurs tj Osnove programiranja i dobili smo sve materijale potrebne za rad i dalje usavršavanje, predavaci odlicni, uvek dostupni za pitanja/probleme/bagove itd. Zavrsila sam kurs u januaru, u junu dobila praksu i od septembra posao. Preporuka!

05.11.2020. - Aleksandra


Java Web Development kurs

Odličan kurs i još bolji predavači. Kurs je intezivan, prelazi se dosta gradiva i nije ni najmanje preporučljivo izostajati sa predavanja. Potrebno je biti upoznat sa osnovama OOP, tako da savetujem da se pripremite učeći osnove pre nego što upišete kurs. Potrebno je posvetiti svakog dana (kada nema predavanja) par sati da se odrade domaći zadaci i moja preporuka je da ne ignorišete te domaće, jer i ako ne uspete da uradite, imaćete šta da pitate predavače, a oni će vam onda sve lepo objasniti. Na kursu sam stekao znanje da napravim kompletan web sajt i dobio jake osnove za dalje usavršavanje, nastavio sam da učim i druge tehnologije i zaposlio sam se svega par nedelja nakon završetka kursa u jednoj od partnerskih kompanija. PREPORUKA!

19.08.2020. - Milan


.NET Web Development kurs

Sve pohvale za ovaj kurs. Dobro organizovan, odlicni predavaci, motivisani i dobro prenose znanje. Ako imate malo iskustva, odnosno upoznati se sa osnovama c# svima preporucujem za dalje usavrsavanje. Uz svakodnevno vezbanje po par sati steci cete dosta iskustva u oblasti .Net programiranja.

02.07.2020. - Nikola


.NET Web Development kurs

.Net Web Development kurs je jako dobar kurs sa odlicnim sadrzajem koji daje odlucnu osnovu za dalji razvoj. Gradivo i predavaci su odlicni, ali mora se jako puno raditi. Kurs je veoma intenzivan tako da ko nije siguran u znanje iz OOP, bolje je da predje OOP malo bolje i detaljnije pre nego sto krene na ovaj kurs. Takodje pored predavanja i prakticnih zadataka i vezbi, savet je da se redovno uci i teoretski deo koji je iz mog licnog iskustva odlican, a takodje je jako bitan, mozda cak i bitniji prilikom konkurisanja za juniorsku poziciju posle kursa. Jos jedna stvar, niko vam na kursu nece obecati ili dati posao, ali ce se potruditi da vam prenesu odlicno znanje koje vam je potrebno i ako se dobro savlada daje vam dobru osnovu za trazenje posla, prakse i za dalje usavrsavanje.

15.04.2020. - Bojan


.NET Web Development kurs

Sve pohvale na odličnoj organizaciji kursa .NET Web Development. Kurs je veoma intenzivan i zahteva svakodnevni rad, koji se na kraju naravno isplati. Predavači su veoma posvećeni i spremni da maksimalno pomognu prilikom savladavanja gradiva. Takođe, i nakon kursa, spremni su da odgovore na sva pitanja koje imate vezano za dalje traženje posla ili stručne prakse. Na osnovu znanja stečenog na kursu, uspeo sam da dobijem praksu u kompaniji Vega IT Sourcing, koja će mi svakako biti odlična referenca za dalje zaposlenje.

04.03.2020. - Marko


.NET Web Development kurs

Kurs je odličan i jako dobro organizovan. Sve pohvale predavačima na stručnosti i posvećenosti. Na osnovu znanja koje sam stekao, uspeo sam da dobijem praksu u kompaniji Vega IT Sourcing, što će mi biti odlična referenca za dalje zaposlenje. Kurs je veoma intenzivan i zahteva mnogo truda i rada, tako da na to budite spremni. Predavači su tu da vam pomognu maksimalno, i možete ih u svakom trenutku kontaktirati putem mail-a. Takođe i nakon kursa, spremni su da vam pomognu prilikom zaposlenja ili traženja prakse i da vam odgovore na sva pitanja koje imate.

29.02.2020. - Marko


.NET Web Development kurs

Nakon uspešno završenog .NET Web Development kursa, stekao sam dosta pozitivnih utisaka koje bih želeo da podelim sa vama koji razmišljate da učinite isto. Kurs se sastoji od tri modula i svaki od njih predaju osobe koje su stručne u oblastima koje se obrađuju u datom modulu. Gradivo kursa je izazovno ali je savladivo uz redovno vežbanje i prisustvo na predavanjima. Predavači su uvek na raspolaganju i spremni da vam pomognu ukoliko naiđete na poteškoće. Svega nekoliko nedelja od završetka kursa, uspeo sam da se zaposlim i nakon svega mogu da kažem da je pohađanje ovog kursa bila dobra odluka.

21.02.2020. - Stefan


Java Web Development kurs

JWD kurs FTN Informatike je jako dobro organizovan sa dobrim materijalima koji prate sama predavanja i vježbe. Iako dodatni materijali nisu neophodni kako bi se savladalo gradivo, mnogo znače kada počnete da spremate intervju za posao. Sam sadržaj kursa je obiman, i treba redovno vježbati kako bi se savladalo gradivo. Na samom kursu se radi dosta praktičnih stvari, predavači su jako stručni i dostupni su za sva pitanja, čak i po završetku kursa. Po uspješnom završetku kursa sam na osnovu preporuke predavača dobio posao u partnerskoj firmi. Sve preporuke za ovaj kurs.

20.02.2020. - Bojan


Java Web Development kurs

Kurs je sjajan, radi se baš ono što će vam kasnije biti potrebno kada se zaposlite. Predavači su odlični, imaju odgovor na svako pitanje i posvećeni su polaznicima. Kurs je dosta intenzivan, tako da preporučujem da prethodno završite Osnove programiranja ili da se samostalno dobro pripremite. Ja sam se nakon nekoliko meseci od završeta zaposlio tako da sve preporuke. Bitno je da imate interesovanje ka programiranju, da dosta samostalno radite i onda ništa neće biti problem.

17.02.2020. - Slobodan


Java Web Development kurs

Kurs je odličan, jako dobro osmišljen i organizovan. Prezadovoljan sam znanjem koje sam stekao tokom kursa, naravno potrebno je i učiti van kursa(uvek postoji domaći koji bih preporučio da svi rade) ali što se tiče samog kursa, odličan je , kako materijal i gradivo tako i sami predavači koji su veoma posvećeni svom poslu, profesionalni i stoje na raspolaganju 24/7 ukoliko naiđete na probleme, tu su da pomognu. Zaposlio sam se nakon kursa, tako da svima preporučujem ovaj kurs

26.12.2019. - Đorđe


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPrilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com