3D Animacija/Maya Fast Forward

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Čika Ljubina 8, sprat III, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
2019-10-29
Trajanje kursa:
8 nedelja, ponedeljkom od 18 do 21h & subota od 12 do 15h
Vreme održavanja:
poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 480 eur

Opis kursa

 

3D Animacija/Maya

Opis kursa:

Jedinstveni kurs 3D animacije pruža svim ljubiteljima animacije da se oprobaju na najsavremenijoj opremi trenirajući sa profesionalcima iz industrije. Program podržava ličnu kreativnost i kombinuje osnove korišćenja Autodeskovog softvera Maya sa praktičnim eksperimentisanjem i stvaranjem. Polaznici kursa će nakon 8 nedelja posedovati veštinu i znanje da samostalno kreiraju animaciju i dobiće odličnu osnovu za dalje usavršavanje u ovoj oblasti.

Ciljevi:

Polaznici SAE kursa za 3D Animaciju (Maya) steći će sveobuhvatne veštine stvaranja kompjuterski generisanih 3D grafika i animacije koristeći najrasprostranjeniji paket 3D softvera na tražistu. Ciljevi kursa su sticanje dobrog teoretskog razumevanja sistema i opreme koji se koriste za stvaranje animacija, kao i sticanje praktičnog iskustva  u savremenim dizajn konceptima i najvažnijim tehnikama u produkciji.

Sadržaj kursa:

Maya korisnički interfejs i podešavanja projekta / Keyframe Animation - Bouncing Ball / Nelinearna animacija - kreiranje i kombinovanje klipova / Rad sa NURBS krivama i površinama / Poligoni, komponente, skrivene komponente i rešavanje problema / Bazično poligonalno modelovanje i odgovarajući alati / Poligonalno modelovanje jednostavnog karaktera / UV teksturisanje / Mudbox vajanje / Rendering / Osnove rigovanja / Human IK / Animiranje dvonožnih bića, ciklus hoda / Osvetljavanje i materijalizacija u Mental Ray-u / Nameštanje rendera / Hardversko teksturisanje - GPU / Teksturisanje za igre i prezentacije koncepta.

Uslovi upisa:

Napomena: Nisu potrebni nikakvi akademski preduslovi za upis na kurs. Polaznik mora biti najmanje 17 godina star.

 

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com