Kurs španskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 231.TC Enjub, Novi Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
06.07.2024.
Trajanje kursa:
3 do 6 meseci
Vreme održavanja:
prepodnevni, večernji, vikendom, poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd, Online - putem interneta

CENA: od 6500 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 

 

Svako ko se upiše na kurs do navedenih datuma ostvaruje dodatne popuste.

 

  • Kurs španskog jezika  - trajanje kursa je 4 meseca, dond časova je 32 dvočasa. .Dinamika nastave je 2 puta nedeljno po 90 minuta. Prva mesečna rata je na popustu i iznosi od 6.500 dinara.

 

NASTAVA SE MOŽE ODVIJATI ONLINE ILI U PROSTORIJAMA ŠKOLE 

Kurs španskog jezika

Španski jezik je iberijski romanski jezik i četvrti je po broju govornika u svetu. Španski jezik danas je važno sredstvo komunikacije čije vam poznavanje otvara brojne mogućnosti ličnog i poslovnog napredovanja.

U ponudi škole stranih jezika Hellas su standardni  kursevi  španskog jezika u trajanju od 3 do 6 meseci za odrasle, u zavisnosti od nivoa znanja kao i konverzacijski kursevi. Dinamika grupne nastave je 2x nedeljno po 90 minuta, po ceni od 5800 mesečno. Pored grupne nastave, svaki polaznik se može opredeliti za invidualnu ili poluidividualnu nastavu uz mogućnost odabira dinamike nastave i termina održavanja časova. Na kraju svakog nivoa se radi završni  test, na osnovu kojeg polaznici stiču pravo na dobijanje sertifikata. Dođite i uverite se i sami, da je sa nama učenje lako, ali pre svega efikasno!

Škola organizuje kurseve španskog jezika, kako za odrasle, tako i za decu.

es.png

Pored osnovnih kurseva španskog u ponudi škole stranih jezika Hellas su i sledeći kursevi:

INTENZIVNI KURS

Ukoliko ste uslovljeni određenim vremenskim periodom, za koji bi trebalo da steknete  znanje nekog od stranih jezika, intezivni kurs je pravi odabir za vas. Trajanje kursa zavisi od dinamike nastave, koja je prepuštena zahtevima naših polaznika.

INDIVIDUALNA NASTAVA

Individualna nastava je namenjena svima onima koji ne žele da prate predavanja u grupi. Dinamika nastave i trajanje kursa prilagođava se  zahtevima i potrebama naših polaznika.

KURSEVI ZA DECU I OSNOVCE

Škola stranih jezika Hellas nije zaboravila ni najmlađu populaciju, a to su deca uzrasta od 3 do 6 godina. Kroz pesmice, priče, bajke i omiljene likove, najmlađe uvodimo u svet jezika. Kursevi prate školsku godinu u trajanju od 9 meseci. Nastava se održava 2 puta nedeljno u trajanju od 45 minuta. Mališani mogu pohađati grupnu ili individualnu nastavu.

Kursevi za osnovce koncipirani su na aktivnoj primeni jezika u raznim situacijama u životu, traju 9 meseci, nastava se održava 2 puta nedeljno po 60 minuta i prate školsku godinu sa pauzama tokom letnjeg i zimskog raspusta.

KURSEVI ZA SREDNJOSKOLCE

Namenjeni su svim tinejdžerima i prilagođeni su  njihovim potrebama i interesovanjima. Koncipirani su na aktivnoj primeni jezika u raznim situacijama u životu, traju 9 meseci i prate školsku godinu sa pauzama tokom letnjeg i zimskog raspusta.

KONVERZACIJSKI KURSEVI

Škola stranih jezika Hellas organizuje kratke konverzacijske kurseve stranih jezika u trajanju od mesec dana. Da biste pohađali ovaj kurs potrebno je da imate odgovarajuće predznanje – da je nivo vaše jezičke sposobnosti na nivou B2 i iznad. Testiranje vašeg nivoa znanja je besplatno i odvija se u prostorijama naše škole.

KURSEVI ZA PREDUZEĆA

Posebna ponuda škole stranih jezika Hellas su kursevi stranih jezika za preduzeća, prilagođeni potrebama i profesionalnim ciljevima polaznika. Kurseve organizujemo u našim ili vašim prostorijama uz mogućnost izbora termina održavanja nastave. Svim kompanijama u Beogradu sa zadovoljstvom bismo pokazali naše iskustvo i kvalitet.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com