ONLINE početni kurs ruskog jezika A1.1 

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Krunska 47 a, prizemlje, stan br.1, Vračar, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
32 časa
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 6000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 ONLINE početni kurs ruskog jezika A1.1 

Vršimo upis tokom cele godine!

Posedujemo višegodišnje iskustvo u oblasti popularizacije učenja ruskog jezika! Od 2008. godine naše kurseve pohađao je veliki broj polaznika u malim grupama do 6 polaznika. Imali smo polaznike na svim nivoima standardnih kurseva(od AI do CII), na konverzacijskim i poslovnim kursevima, a takođe i na kursevima za filologe kojima smo pomogli da veoma uspešno polože svoje ispite na fakultetu.

Naši polaznici veoma spremni polažu i testove ТРКИ Instituta Puškina i imaju visok nivo prohodnosti na istim. Časovi su zasnovani na konverzaciji i interakciji, što je i ključ uspeha našeg pristupa predavanju ruskog jezika! 

Naše kurseve ruskog jezika vodi posvećeni i iskusni predavač ruskog jezika, diplomirani lingvista moskovskog državnog univerziteta (МГЛУ) koji će vas upoznati sa modernim tokovima savremenog društva RF ! 

Preporučena dinamika časova je 2 do 3 puta nedeljno za standardne kurseve ruskog jezika.Naša praksa je da pre prvog časa održimo razgovor upoznavanja koji Vam daje mogućnost da dobijete odgovore na sva Vaša pitanja i steknete prvi utisak o predavaču, tj. sagovorniku.Predavač na taj način stekne uvid u Vaše znanje jezika (ako ste ga učili ranije), potrebe vezane za učenje jezika i Vaše slobodno vreme koje ste planirali da posvetite učenju. Uvek vršimo besplatno testiranje nivoa znanja novih polaznika. Kad "sklopimo sve kockice" dajemo Vam predlog dinamike rada sa planom i programom koji odgovara Vašim potrebama.

Početni kurs A1 namenjen je polaznicima koji nikad ranije nisu učili ruski jezik ili su imali prilike da se tek upoznaju sa osnovama jezika kroz dosadašnje školovanje i hteli bi da svoje pasivno znanje obnove, usavrše i aktiviraju.

Početak kursa - čim se oformi grupa!

Termini - po dogovoru

Ukupan fond časova - 32 časa od 90 min 

Ukupna cena kursa po polazniku -

24 000 din (do 4 polaznika) 

Plaćanje - u 4 rate

PRIJAVE SU U TOKU!

Steknite nova znanja i usavršite postojeća baš sa nama!

Rezultati svedoče našem višegodišnjem iskustvu!  

Putovanje od hiljadu milja počinje prvim korakom. - Lao Tze 

Dobrodošli u Bilingvist centar!

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com