Kurs ruskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Braće Nedića 1b, Beograd, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Online - putem interneta

CENA: na upit | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Rusija je jedna od najvećih zemalja sveta i dominira istočnoevropskim kontinentom sa ekonomskog i kulturnog stanovišta. Upravo zbog toga, ruski jezik je jedan od najvažnijih jezika na svetu. Učenje ruskog jezika u Berlitz-u podržano je Berlitz metodom učenja, koja podrazumeva konverzacijsko učenje jezika, što znači da ćete već od prvog časa početi da govorite ruski jezik. Naši predavači će vas, uz pomoć Berlitz metode učenja i prilagođenog nastavnog materijala, motivisati i pomoći vam da savladate ruski jezik kako biste napredovali i ostvarili svoj cilj.

Berlitz časovi ruskog jezika usredsređeni su takođe i na kulturološko razumevanje jezika, koje vam omogućava da bolje shvatite kako koristiti jezik. Pored učenja gramatike i vokabulara, veoma je važno razumeti i način na koji se jezik koristi, kao što su neverbalni komunikacijski signali, gestikulacija, izbor reči i još mnogo toga. Nakon što naučite ruski jezik sa Berlitz-om, bićete u mogućnosti da sa samopouzdanjem razgovarate sa maternjim govornicima ruskog jezika u najrazličitijim situacijama.

Časovi ruskog jezika u školi

Berlitz nudi časove ruskog jezika na nekoliko lokacija u našim centrima. Naša predavanja licem u lice podrazumevaju učenje sa predavačem koji koristi Berlitz metodu učenja za podsticanje prirodnih veština govora, tako da od prvog dana govorite na svom izabranom jeziku. Otkrijte da li postoji Berlitz centar u vašoj blizini i saznajte kako možete da napredujete.

Zašto učiti ruski?

Procenjuje se da ruskim jezikom govori 144 miliona ljudi širom sveta, što ga čini jednim od 5 najzastupljenijih jezika u svetu. Takođe, pored mnogih velikih korporacija i turističkih destinacija koje se nalaze u zemljama u kojim se govori ruski jezik, ovaj jezik ima i mnoštvo kulturnih i društvenih katakteristika. Učenje ruskog jezika može pružiti velike mogućnosti kako za poslovne prilike, tako i za putovanja.

Ako još uvek niste sigurni da je Berlitz pravi izbor za vas, prijavite se na BESPLATAN ČAS

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com