Intenzivni kursevi ruskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 229, TC ENJUB, Blok 45, I sprat, srednji deo, lokali 252,254 i 267, Novi Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
22 dvocasa
Vreme održavanja:
večernji, poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Novi Beograd

CENA: 14900 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursaDatumi početka kurseva:

  • Intenzivan kurs ruskog jezika za odrasle, nivo A2.1 počinje 01.08.2023.,termini popodnevni, večernji i vikendom po dogovoru, fond časova 20 dvočasa, 3 puta nedeljno po dvočas, trajanje 1,5 meseci. Cena sa popustom 17 500, plaćanje u 2 rate.
  • Intenzivan kurs ruskog jezika za odrasle, nivo A1.1, počinje 01.08.2023., termini popodnevni, večernji i vikendom po dogovoru, fond časova 20 dvočasa, 3 puta nedeljno po dvočas, trajanje 1,5 mesec. Cena sa popustom 17 500 .
  • Kurs ruskog jezika za odrasle, nivo A2.1 počinje 18.9.2023. termini popodnevni, večernji i vikendom po dogovoru, fond časova 22 dvočasa, 3 puta nedeljno po dvočas, trajanje 1,5 meseci. Cena sa popustom  17.600, plaćanje u 2 rate.
  • Kurs ruskog jezika za odrasle, nivo A1.1 počinje 18.9.2023. termini popodnevni, večernji i vikendom po dogovoru, fond časova 22 dvočasa, 2 puta nedeljno po dvočas, trajanje 2,5 meseci. Cena sa popustom  17.600, plaćanje u 2 rate. 
 
Kursevi se mogu slušati i ONLINE i u ŠKOLI. 

 

 

Intenzivni kursevi ruskog

Intenzivni kursevi ruskog jezika su zamišljeni tako da odgovore na specifične potrebe i zahteve naših kandidata.

Ovi kursevi su idealni za odlučne klijente koji žele da postignu maksimalni učinak u učenju u kratkom vremenskom periodu.

Takodje, moguće je slušati opšti kurs ruskog ili asimilovanu varijantu izmedju opšteg i poslovnog kursa u okviru ovog intenzivnog programa. Akcenat je na veštinama slušanja i govora tj. reprodukcije. Takodje tu je mnoštvo aktivnosti i komunikativnih zadataka čiji je cilj da poboljšaju fluenciju i učvrste govorno samopouzdanje.

Fond časova i trajanje kursa zavise od nivoa znanja kandidata, a početni A1 ili viši početni A2 se prelaze u fondu od 45 dvočasa sa dinamikom od 3 ili 5 puta nedeljno, tako da u zavisnosti od toga kurs može da traje od 2 do 4 meseca.

Sadržajno ovi kursevi povezuju opšti i poslovni kontekst i fokusirani su na poslovnu, radnu sredinu. Uključuju sledeće teme:

  • Komunikacija preko telefona
  • Traženje i davanje uputstava
  • Traženje informacija u vezi putovanja
  • Zakazivanje sastanaka
  • Molbe i zahtevi
  • Snalaženje u gradu i na raznim mestima u gradu: recepcija hotela, "rent a car" agencija, banka...

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com