Kurs znakovnog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
07.04.2023.
Trajanje kursa:
50-66 školskih časova
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aranđelovac, Beograd, Bor, Čačak, Ćuprija, Inđija, Jagodina, Kikinda, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Mladenovac, Niš, Novi Beograd, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Online - putem interneta, Pančevo, Paraćin, Pirot, Požarevac, Ruma, Šabac, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Subotica, Užice, Valjevo, Vranje, Vršac, Zaječar, Zrenjanin

CENA: od 6000 din

Opis kursa

Kurs znakovnog jezika

Kurs znakovnog jezika posebna je ponuda u Akademiji Oxford, koja pruža mogućnost svakom pojedincu, da savlada ovaj specifičan jezik, na najprofesionalnije predviđen način.

Činjenica, da je kao ponuda nesvakidašnji kurs i da ga profesionalno obavlja samo nekoliko zvaničnih licenciranih prevodilaca od strane naše države, prednost je institucije, koja je po svemu na prvom mestu. Jer, jedinstvenost, profesionalnost, preciznost i savremeni način edukacije, epiteti su koji su iskustvom dodeljeni Akademiji Oxford.

Kurs znakovnog jezika posebno je okrenut gluvim i nagluvim osobama, ali i onima koji su čujući i koji iz različitih razloga imaju želju da ga savladaju na pravilan i profesionalnan način. Jer, ovo je jezik emocija i izražavanja svega što nas okružuje na jedan poseban način, mimikom i gestom.

Samim tim, što je kao potreba nametnut gluvim osobama, specifičan je u svakom smislu. Radi lakšeg i kvalitetnijeg sporazumevanja, znakovni jezik se javio još davno i razvijao se razvojem ljudske zajednice i kulture među narodima. Stoga danas postoje jednoručna i dvoručna azbuka, koje su nastale usled nedostatka znakova i nedovoljne mogućnosti iskazivanja svih potreba koje ima jedan čovek – misli, emocija, potreba. Znakovni jezik je u fazi standardizacije u Republici Srbiji, ali se razlikuje od države do države, noseći kulturu i istoriju svake od njih u sebi.

Pogledajte cenovnik za kurseve znakovnog jezika.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com