Kurs za dobijanje mađarskog državljanstva

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 229, TC ENJUB, Blok 45, I sprat, srednji deo, lokali 252,254 i 267, Novi Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
od 25 do 35 dvočasa
Vreme održavanja:
večernji, vikendom, poslepodnevni, termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

CENA: od 18900 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursaDatumi početka kurseva:

  • Intenzivan kurs mađarskog jezika za odrasle, priprema za razgovor u ambasadi nivo A1, početak kursa 09.04.2024. fond časova 28 dvočasa, termini po dogovoru, vikendom i radnim danima, trajanje 1,5 mesec, 3 do 4 puta nedeljno po dvočas. Ukupna cena sa popustom: 22.500 dinara,  plaćanje u 2 rate.

  • Intenzivan kurs mađarskog jezika za odrasle, priprema za razgovor u ambasadi nivo B1 +, početak kursa 11.01.2024., fond časova 35 dvočasa, termini po dogovoru, vikendom i radnim danima, trajanje 2,5 meseca, 3 puta nedeljno po dvočas. Ukupna cena sa popustom 27.900, plaćanje u 3 rate.
  • Intenzivan kurs mađarskog jezika za odrasle, priprema za razgovor u ambasadi nivo A2 +, početak kursa 09.04.2024.; fond časova 32 dvočasa, termini po dogovoru, vikendom i radnim danima, trajanje 2 meseca, 3 puta nedeljno po dvočas. Ukupna cena sa popustom: 25.500, plaćanje u ratama.

 

Kursevi se mogu slušati i ONLINE i u ŠKOLI. 

 

PRIPREMNI KURS ZA INTERVJU PRI MAĐARSKOJ AMBASADI RADI STICANJA MAĐARSKOG DRŽAVLJANSTVA

Madjarski jezik pripada grupi Ugro–finskih jezika i dosta se razlikuje od Indo-evropskih. Govori ga otprilike preko 12 miliona ljudi u svetu a od toga oko 3 miliona se nalaze izvan matične zemlje Madjarske.

Iako prvi utisak o izgovoru i melodici ovog jezika može da kod slušalaca stvori predstavu da je težak da se nauči, zapravo njegova gramatika se dosta oslanja na upotrebu sufiksa i prefiksa, a rod se ne razlikuje, te su upravo ove činjenice novina za one koji ga uče kao strani jezik.

Ovaj kurs Vam nudi da na najefikasniji način i kroz upotrebu konverzacijskog metoda naučite osnove madjarskog jezika sa fokusom na izgovoru i akviziciji fraza i formi vezanih za neposredno okruženje, te konstantnom simuliranju intervjua, u smislu korišćenja vokabulara i izraza vezanih za kontekst predstavljanja, porodice, slobodnog vremena, profesije, odredjenih kulturnih stremljenja, muzike, umetnosti, nauke...

Fond časova je 22 dvočasa i uključuje dodatni materijal predvidjen da se kandidat temeljno pripremi za razgovor u ambasadi.

Dinamika nastave je 3 puta nedeljno po dvočas a trajanje kursa 3 meseca.

Grupe su manje, oko 3 do 4 polaznika, kako bi se obezbedilo da svaki pojedinac u grupi ima dovoljno "prostora" da na časovima vežba i uspešno progovori madjarski jezik.

U nastavi se koriste najsavremeniji udžbenici i nastavna sredstva izdati od strane madjarskih izdavačkih kuća. Predavači su iskusni profesori i maternji govornici sa diplomom filološkog fakulteta.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com