Kursevi latinskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
11.06.2023.
Trajanje kursa:
50-66 školskih časova
Vreme održavanja:
prepodnevni, večernji, poslepodnevni, termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aranđelovac, Beograd, Bor, Čačak, Ćuprija, Inđija, Jagodina, Kikinda, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Mladenovac, Niš, Novi Beograd, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Online - putem interneta, Pančevo, Paraćin, Pirot, Požarevac, Ruma, Šabac, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Subotica, Užice, Valjevo, Vranje, Vršac, Zaječar, Zemun, Zrenjanin

CENA: od 6000 din

Opis kursa

slikajezici.jpg

Kursevi latinskog jezika

Latinski jezik, (izumrli) indoevropski jezik pripada kentum-grupi. Njime su se služili Latini, italsko pleme koje je zivelo u pokrajini Lacijum, u kojoj se nalazio Rim. Danas ovaj jezik koristi mali broj ljudi.

Kurs latinskog jezika u školi stranih jezika Oxford namenjen je polaznicima koji žele da nauče latinski jezik zbog rada odnosno studiranja ili jednostavno žele da uče nove jezike, itd.
Kurs latinskog jezika se bazira na konverzaciji, brojnim interaktivnim metodama koje omogućavaju da se gramatika savlada kroz razgovor.

Opsti grupni kurs latinskog jezika

škole Oxford odvija se u grupama od 3 do 12 ljudi, 2 puta nedeljno po 2 školska časa, a traje 4 meseca (A1-B2), odnosno 5 meseci (C1 i C2). Osnovni cilj opšteg kursa latinskog jezika je da se uz pomoć najsavremenijih metoda, dinamične i interaktivne nastave, polaznici osposobe da koriste jezik u formalnim i neformalnim situacijama.

Ubrzani kurs latinskog jezika

namenjen je pojedincima ili manjim grupama koji žele da imaju ubrzani kurs latinskog jezika, što znači da se nastava može odvijati svakodnevno, po nekoliko školskih časova, ondosno po potrebi.

Online kurs latinskog jezika

Online kurs latinskog jezika je namenjen polaznicima koji nisu u stanju da se prilagode dolasku na nastavu i terminima koji postoje. Oni mogu da zakazuju termine koji im odgovaraju i da odluče koja će biti dinamika kursa.

Individualni ili poluindividualni kurs latinskog jezika

Individualni ili poluindividualni kurs latinskog jezika u školi stranih jezika Oxford namenjen je polaznicima ( bez obzira na starost) kojima ne odgovara grupna nastava u redovnim terminima ili jednostavno žele da pohađaju kurs individualno, odnosno sa još jednim polaznikom zbog lakšeg učenja. Prednosti individualnog, odnosno poluindividualnog kursa latinskog jezika su što polaznik sam odlučuje koliko će da traje njegov kurs na osnovu znanja i potreba koje ima, kao i to što je profesor u potpunosti posvećen radu sa polaznikom tokom čitavog časa.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com