Nemački jezik za osnovce i srednjoškolce

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Gandijeva 188/8, Novi Beograd, Beograd
Datum početka kursa:
29.02.2024.
Trajanje kursa:
64 do 68 časova od po 60 minuta
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: na upit | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Pravo je vreme za usavršavanje nemačkog jezika. S prezentacijom divnog sveta nemačkog jezika iz međunarodne perspektive, srednjoškolci u školi Tower će shvatiti zašto je nemački jezik bitan i da na lak način mogu naučiti brzo da ga koriste tokom putovanja ili nastavka školovanja.

U školi stranih jezika Tower pažnja se poklanja različitim nivoima znanja, od početnog do B2 nivoa.

Nude dve varijante kursa:

1. Kurs po programu nemačkog izdavača uz istovremno praćenje školskog programa. Ovakav način rada pomaže deci ne samo da savladaju školsko gradivo vecć i da značajno unaprede svoje znanje nemačkog jezika.

2. Kurs koji isključivo prati program nemačkih izdavača, a cilj je da su polaznici tokom nastave aktivni i motivisani da koriste nemački jezik. Kroz ovakve kurseve srednjoškolci se pripremaju za polaganje međunarodnih ispita na Goethe institutu: Zertifikat Deutsch B1, Goethe Zertifikat B2 i Goethe Zertifikat C1.

Kod polaznika koji su u kontinuitetu učili jezik fokus je na konverzaciji. Cilj je da već stečeno znanje sistematizuju i primene u govoru. 

Na kursu nemačkog jezika za osnovce radi se u grupama od 3 do 6 polaznika. U ponudi su dve varijante kursa: 

  1. Kurs koji prati školsko gradivo.

  2. Kurs po programu nemačkog izdavača uz istovremno praćenje školskog programa. Ovakav način rada pomaže deci ne samo da savladaju školsko gradivo već i da značajno unaprede svoje znanje nemačkog jezika. Od najmlađih polaznika (prvi ili drugi razred) se očekuje da bar delimično budu upoznati sa latiničnim slovima, pošto će se vrlo brzo suočiti sa sve četiri jezičke veštine – slušanje, čitanje, pisanje i govor. Kurs traje tokom cele školske godine sa fondom od 64 do 68 časova od po 60 minuta.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com