Kursevi nemačkog za decu školskog uzrasta

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 229, TC ENJUB, Blok 45, I sprat, srednji deo, lokali 252,254 i 267, Novi Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
20.05.2024.
Trajanje kursa:
10 meseci, 9 časova mesečno
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Novi Beograd

CENA: 4800 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 

    Datum početka kursa:

  • Kurs nemačkog za decu školskog uzrasta, osnovce i srednjoškolce, trajanje 10 meseci, 9 časova od sat vremena mesečno. Početak kursa 20.05.2024., cena mesečne rate sa popustom 4.800 rsd. Naučite nemački uz osmeh, igru i zabavu! Iskoristite popust!
 

Kursevi se mogu slušati i ONLINE i u ŠKOLI. 


 

     

 

 

Kursevi za decu školskog uzrasta

Ovi kursevi su namenjeni deci nižih I visih razreda osnovne škole . Po svojoj strukturi i tematici potpuno su usaglašeni sa interesovanjima dece ovog uzrasta, a poseban akcenat je stavljen na aktivnu primenu jezika u realnim, životnim situacijama. Tekstovi, aktivnosti vezane za njih kao i zanimljiv DVD materijal pružaju deci mogućnost da se uključe i pokažu svu svoju kreativnost u upotrebi ciljnih gramatičkih konstrukcija i jezičkih fraza. Naravno tu su multimedijalne ‘ igrice ‘ čiji je cilj da kroz relevantne sadržaje zainteresuju mališane, kao i da razviju pozitivan odnos prema učenju. Kod dece se podstiče takmičarski duh u doziranoj meri kako bi se svi uključili u razmenu znanja i kao timovi doprineli stvaranju žive atmosfere na času.

Kursevi nemačkog u našoj ponudi su komplementarni gradivu koje deca prelaze u školi ali takodje omogućavaju deci da počnu da se koriste ovim , naizgled ‘teškim‘ i možda za neke “grubim“ jezikom ali jezikom na kome su mislili neki od najvećih umova sveta, na kome su spevane mnoge lepe pesme i koji postaje sve više popularan i tražen naročito od kada je naša zemlja uspostavila značajne poslovne veze sa Nemačkom i od kada naši srednjoškolci i student imaju šansu da konkurišu za neke od stipendija koje nudi nemačka vlada.

Mi smo se kao i uvek pobrinuli da nastavna gradja bude ‘upakovana’ u zanimljiv i motivišući sadržaj koji obuhvata autentičan material iz različitih medija. 

 

Časove možete pohadjati u grupama ili individualno.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com