Kurs nemačkog za nezaposlene

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Blok 45, TC Enjub, Jurija Gagarina 229, središnji deo, I sprat, lokal 266, Novi Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
2 meseca
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

CENA: 13200 din

Opis kursa

 

Novi kurs počinje 14.01.2019. Prijave su u toku!

Centar za strane jezike Linguista organizuje Kurs nemačkog jezika za nezaposlene. 

Cena sa popustom od 35% je je 8580 dinara i može da se plati u 2 mesečne rate od po 4290 dinara. Nastavni fond je 54 časa. Nastava se održava 2x135 minuta nedeljno. Termini se utvrđuju u dogovoru sa polaznicima. Nastava se organizuje u prepodnevnim ili poslepodnevnim terminima. Trajanje kursa je dva meseca.

U zavisnosti od vašeg nivoa znanja bićete upisani na odgovarajući nivo. Nivoi su u skladu sa CEF (Zajednički evropski referentni okvir za jezike), tj nivoi od A1-C2. Za polaznike koji su već učili nemački jezik, ulazno testiranje je obavezno radi utvrđivanja nivoa znanja.

Testiranje je besplatno i odvija se u prostorijama škole.

Naši nastavnici su obrazovani, kreativni i energični, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa odraslim polaznicima.Cilj nam je da kroz kreativnu i interaktivnu nastavu pomognemo odraslima da što pre i što lakše usvoje strani jezik. Odrasli polaznici često imaju poteškoće u usmenoj komunikaciji usled nekih prethodnih negativnih iskustava. Mi smo tu da vam pomognemo da prevaziđete taj strah i da progovorite tečno i samouvereno.

Nastavne metode koje koristimo su savremene i prilagođene radu sa odraslima. U nastavi koristimo udžbenike, radne sveske, audio i video materijal, dodatne materijale iz novina i časopisa. Kurs nemačkog jezika za nezaposlene podrazumeva vežbanje sve četiri jezičke veštine: čitanje, pisanje, slušanje i govor.

Uslovi za prijavljivanje:

1) Potvrda iz Nacionalne službe za zapošljavanje da je osoba nezaposlena ili fotokopija evidencionog kartona

2) Fotokopija diplome o završenoj srednjoj školi, višoj školi ili fakultetu

3) Fotokopija lične karte

 

Iskoristite vreme dok tražite posao da svoje poznavanje jezika unapredite i povećate šansu na sledećem razgovoru za posao!

 

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com