Kurs nemačkog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Braće Nedića 1b, Beograd, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
29.02.2024.
Trajanje kursa:
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Online - putem interneta

CENA: na upit | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Učenje nemačkog jezika vam može otvoriti svet novih mogućnosti. Naš kurs nemačkog je kreiran tako da korišćenje nemačkog jezika učini prijatnim u svim prilikama.

Naše tehnike učenja jezika, uz predavača koji je maternji govornik nemačkog jezika ili je na tom nivou znanja, omogućiće vam da govorite nemački jezik već na prvom času. Ovakavim pristupom odmah dobijate povratne informacije o vašem napredovanju, praktične savete, ali i kulturne aspekte upotrebe jezika.

Poznato je koliko ljudi sa namačkog govornog područja cene znanje njihovog  jezika. Rado sarađuju sa osobama koje govore nemački. Tako da se znanje ovog jezika može smatrati velikom prednošću ukoliko tražite posao, sarađujete ili planirate da sarađujete sa nekim kome je nemački maternji jezik.

Bez obzira zašto želite da učite nemački jezik, Berlitz nudi personalizovan program za učenje jezika prilagođen vašim potrebama. Naši kursevi jezika omogućavaju vam da učite tempom kojim želite, možete da izaberete unapred određen raspored ili da zakažete individualne časove u skladu sa svojim obavezama.

Onlajn kursevi jezika pružaju priliku za učenje ne samo nemačkog jezika, nego i kulturnog aspekta koji vam je neophodan u svakodnevnom razgovoru.  Nemački možete učiti sa meternjim govornikom ili predavačam koji je na tom nivou znanja. Tokom nastave, vi ćete sve vreme razgovarati na nemačkom. U onlajn okruženju imaćete osećaj kao da je predavač sa vama u sobi i dobićete neposrednu povratnu informaciju, što vam omogućava da učite mnogo bržim tempom nego na tradicionalnim kursevima.

U ponudi je nekoliko onlajn opcija. Bez obzira na vaš budžet, raspored, trenutno znanje i stil učenja, možemo vam pomoći da steknete znanje nemačkog jezika.

Berlitz onlajn časovi nemačkog jezika uključuju i digitalni materijal za studente, koji vam pruža pristup vašim lekcijama koje radite na času i domaćim zadacima, tako da u svakom trenutku možete da vežbate i pratite svoj napredak.

Ako još uvek niste sigurni da je Berlitz pravi izbor za vas, prijavite se na BESPLATAN ČAS

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com