Online intenzivni kurs nemačkog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Blok 45, TC Enjub, Jurija Gagarina 229, središnji deo, I sprat, lokal 266, Novi Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
1-3 meseca
Vreme održavanja:
poslepodnevni, termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

CENA: 21000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Za nivo A1 su ostala još 3 mesta! Za nivo B2 su ostala još 2 mesta! 

Centar za strane jezike Linguista organizuje za Vas Online intenzivni kurs nemačkog jezika

Intenzivni kurs nemačkog jezika je pravi izbor za Vas ako želite da ovladate stranim jezikom u što kraćem roku. Tokom kursa razvijamo sve 4 jezičke veštine kroz niz interaktivnih i interesantnih vežbanja.

 

 -Intenzivni kurs nemačkog A1 trajanje 2,5 meseca. Ukupan fond je 32 dvočasa. Nastava se održava dinamikom 3x90 min nedeljno. Cena celog kursa sa uračunatim popustom je 14000 dinara. Mogućnost plaćanja na 2 rate.  Rad u malim grupama.

-Intenzivni kurs nemačkog A1/2 trajanje 1.5 mesec. Ukupan fond je 17 dvočasa. Nastava se održava dinamikom 3x90 min nedeljno. Cena celog kursa sa uračunatim popustom je 7000 dinara. Rad u malim grupama.

-Intenzivni kurs nemačkog A2 trajanje 2,5 meseca. Ukupan fond je 32 dvočasa. Nastava se održava dinamikom 3x90 min nedeljno. Cena celog kursa sa uračunatim popustom je 14000 dinara. Mogućnost plaćanja na 2 rate.  Rad u malim grupama.

-Intenzivni kurs nemačkog B1 trajanje 3 meseca. Ukupan fond je 38 dvočasa. Nastava se održava dinamikom 3x90 min nedeljno. Cena celog kursa sa uračunatim popustom je 21000 dinara. Mogućnost plaćanja na 3 rate. Rad u malim grupama.

-Intenzivni kurs nemačkog B2 trajanje 3,5 meseca. Ukupan fond je 42 dvočasa. Nastava se održava dinamikom 3x90 min nedeljno. Cena celog kursa sa uračunatim popustom je 24000 dinara. Mogućnost plaćanja na 3 rate. Rad u malim grupama.

 

 

Termini se utvrđuju u dogovoru sa polaznicima. Nastava se organizuje u poslepodnevnim ili večernjim terminima.

U zavisnosti od vašeg nivoa znanja bićete upisani na odgovarajući nivo. Nivoi su u skladu sa CEF (Zajednički evropski referentni okvir za jezike), tj nivoi od A1-C2. Za polaznike koji su već učili engleski jezik, ulazno testiranje je obavezno radi utvrđivanja nivoa znanja.

Testiranje je besplatno i odvija se u prostorijama škole ili putem Skajpa.

Naši nastavnici su obrazovani, kreativni i energični, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa odraslim polaznicima.Cilj nam je da kroz kreativnu i interaktivnu nastavu pomognemo odraslima da što pre i što lakše usvoje strani jezik. Odrasli polaznici često imaju poteškoće u usmenoj komunikaciji usled nekih prethodnih negativnih iskustava. Mi smo tu da vam pomognemo da prevaziđete taj strah i da progovorite tečno i samouvereno.

Nastavne metode koje koristimo su savremene i prilagođene radu sa odraslima. U nastavi koristimo udžbenike, radne sveske, audio i video materijal, dodatne materijale iz novina i časopisa. Intenzivni kurs podrazumeva vežbanje sve četiri jezičke veštine: čitanje, pisanje, slušanje i govor.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com