GRE

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Zdravka Čelara 12/III, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
Dva puta sedmično, osam nedelja, 36 sati instrukcija
Vreme održavanja:
večernji
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Online - putem interneta

CENA: 48000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Kandidati za polaganje GRE dobijaju kvalitetnu pomoć iskusnih predavača tokom trajanja kursa. Priprema obuhvata jezički i matematički deo testa, kao i izradu eseja, neophodnog dela zvaničnog polaganja. Predavači objašnjavaju sve koncepte strategije testiranja uz korišćenje sopstvenog materijala Centra i vežbanja iz dostupne kvalitetne literature.

Na kraju priprema dobijaju se dve online simulacije testa koje se mogu iskoristiti kada su kandidati spremni za ocenjivanje potencijalnog uspeha na testu.

Pre početka priprema poželjno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika kako bi predavači mogli da preciznije oblikuju program rada i steknu uvid u mogućnosti praćenja nastave na engleskom jeziku. Kandidate ohrabrujemo da pogledaju i sekciju našeg sajta na kojoj se nalazi pristup online simulacijama testa i probni test GRE.

Nakon priprema, kandidate za polaganje ohrabrujemo da nastave sa spremanjem  za ispit. Korišćenje resursa Centra je besplatno, a rad u grupi se već pokazao kao veoma koristan za ogromnu većinu potencijalnih kandidata za polaganje testa i postdiplomske studije u Americi.  

Polaznicima priprema su omogućena besplatna grupna savetovanja za postdiplomske studije u Americi u posebnim terminima.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com