Kurs italijanskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Braće Nedića 1b, Beograd, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Online - putem interneta

CENA: na upit | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Jedan od romanskih jezika, italijanski, je vrlo popularan jezik. Kada učite italijanski jezik, razumevanje kulturnih odlika jezika može biti podjednako važno kao i razumevanje samog jezika. Na časovima italijanskog jezika naučićete ove kulturne aspekte kako biste što bolje razumeli Italijane i mogli da odgovorite pravilno u poslovnim ili društvenim situacijama.

Kurs italijanskog podrazumeva Berlitz metod učenja. Zasniva se na konverzaciji koja je najbrži i najefikasniji način učenja italijanskog jezika. Koristeći ovu metodu, na času se govori samo na izabranom jeziku, tako da ćete već od prvog dana govoriti italijanski jezik.

Imaćete mogućnost da na osnovu vašeg rasporeda, tempa i budžeta izaberete grupne ili privatne časove italijanskog jezika, uživo ili onlajn, ali bez obzira na to koju opciju izaberete uživaćete u istim metodama učenja jezika.

Individualni kurs italijanskog jezika

Berlitz nudi časove italijanskog jezika u našim centrima na nekoliko lokacija. Naš kurs jedan na jedan sa predavačem omogućava vam njegovu potpunu posvečenost i prilagođenost, dok će vam primena Berlitz metode učenja omogućiti da od prvog dana govorite na italijanskom jeziku.

Otkrijte Berlitz centar u vašoj blizini kako biste istražili sve opcije učenja i konsultovali se sa našim ljubaznim osobljem.

Zašto učiti italijanski?

Italijanski govori oko 70 miliona ljudi širom sveta. To je takođe službeni jezik Italije i San Marina, kao i Vatikana, koji je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta na svetu. Italija je jedna od glavnih turističkih atrakcija, zemlja koju volimo da posećujemo, što italijanski jezik čini jednim od prestižnih jezika za sve ljubitelje putovanja, italijanske muzike, umetnosti, i tako dalje.

Ako još uvek niste sigurni da je Berlitz pravi izbor za vas, prijavite se na BESPLATAN ČAS

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com