Kurs francuskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Braće Nedića 1b, Beograd, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Online - putem interneta

CENA: na upit | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Francuski jezik je važno razumeti, a ne samo učiti. Naš cilj je ne samo da razumete francuski, već i da ga koristite u bilo kojem socijalnom, profesionalnom ili akademskom okruženju. Bez obzira da li želite da naučite francuski za posao, putovanja ili samo kao hobi, možemo vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Berlitz nudi razne opcije kursa, uključujući individualne časove francuskog jezika, samostalne onlajn kurseve francuskog jezika putem digitalne platforme, grupne kurseve i još mnogo toga. Svi kursevi francuskog jezika se zasnivaju na Berlitz metodi podučavanja i podrazumevaju konverzaciju koja je i najbitnija kako biste progovorili bilo koji jezik.

Individualni kurs francuskog jezika

Berlitz nudi časove francuskog jezika uživo u našim centrima na nekoliko lokacija. Naš individualni kurs, jedan na jedan, uključuje učenje sa predavačem koji je maternji govornik ili na tom nivou koji vas podstiče da od prvog dana razgovarati na vašem izabranom jeziku. Otkrijte Berlitz centar u vašoj blizini ili saznajte sve o onlajn opcijama učenja.

Zašto učiti francuski?

Procenjuje se da francuski jezik govori 76 miliona izvornih govornika i predstavlja službeni je jezik u 29 zemalja na više kontinenata. Široki opseg korišćenja ga čini jednim od najkorisnijih jezika za posao i putovanja.

Ako još uvek niste sigurni da je Berlitz pravi izbor za vas, prijavite se na BESPLATAN ČAS

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com