Konverzacijski kurs engleskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 231.TC Enjub, Novi Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
01.10.2023.
Trajanje kursa:
1 mesec
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd, Online - putem interneta

CENA: od 6500 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 

Svako ko se upiše na kurs do navedenih datuma ostvaruje dodatne popuste.

  • Konverzacijski kurs engleskog jezika, traje mesec dana, fond časova je 8 dvočasa. Cena kursa je 6.500 dinara.

 NASTAVA SE MOŽE ODVIJATI ONLINE ILI U PROSTORIJAMA ŠKOLE 

Centar stranih jezika Hellas organizuje kratke konverzacijske kurseve engleskog jezika u trajanju od mesec dana.

Da biste pohađali ovaj kurs potrebno je da imate odgovarajuće predznanje – da je nivo vaše jezičke sposobnosti na nivou B2 i iznad. Testiranje vašeg nivoa znanja je besplatno i odvija se u prostorijama naše škole.

INTENZIVNI KONVERZACIJSKI KURS ENGLESKOG JEZIKA je namenjen onima koji već poseduju određeno znanje engleskog jezika i žele da to znanje i primene, tj. da tečno i bez barijera razgovaraju na engleskom jeziku sa poslovnim partnerima, izlažu svoje ideje na sastancima, konferencijama i slično ili jednostavno da na putovanjima sklapaju nova poznanstva.

Čest je slučaj da uprkos tome sto je neko pohađao opšte kurseve engleskog jezika i možda čak stigao do visokog nivoa i savršeno poznaje gramatička pravila, ima barijeru u komunikaciji. Dešava se da osoba ne može da se seti određene reči ili jednostavno sve razume ali kada treba da progovori kao da ima kost u grlu.

To nije ništa neobično, niti znači da je ta osoba anti-talenat za jezike. Naprotiv to je prirodna pojava. Osoba ima pasivno znanje jezika, koje se svodi na čitanje, slušanje i pisanje, međutim barijera se javlja kada to pasivno znanje treba da se aktivira u konverzaciji. Razlog zbog čega je ovo čest problem je taj što ne postoji okruženje u kome se to pasivno znanje može aktivirati.

Pre upisa, obavezno je testiranje na osnovu koga polaznike smeštamo u adekvatnu grupu. Testiranje je besplatno, sve što treba da uradite je da pozovete i da zakažete termine ili da ostavite kontakt ovde, a mi ćemo Vam se javiti.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com