Online Intenzivni kurs engleskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Blok 45, TC Enjub, Jurija Gagarina 229, središnji deo, I sprat, lokal 266, Novi Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
5 nedelja
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

CENA: 16000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Centar za strane jezike Linguista organizuje za Vas Online intenzivni kurs engleskog jezika.

 

Zbog bezbednosnih mera koje svi moramo da poštujemo kao vid borbe protiv COVID19 virusa, Online intenzivni kurs engleskog jezika organizujemo putem Skajpa. Sada možete i da ostanete izolovani i da učite jezik!

Intenzivni kurs engleskog jezika je pravi izbor za Vas ako želite da ovladate stranim jezikom u što kraćem roku. Tokom kursa razvijamo sve 4 jezičke veštine kroz niz interaktivnih i interesantnih vežbanja.

Cena kursa na popustu iznosi 10.000 dinara. Mogućnost plaćanje u dve rate, na početku kursa i na sredini kursa. 

Kurs traje 5 nedelja. Nastava se održava 5x90 minuta nedeljno. Termini se utvrđuju u dogovoru sa polaznicima. Nastava se organizuje u prepodnevnim, poslepodnevnim ili večernjim terminima. 

U zavisnosti od vašeg nivoa znanja bićete upisani na odgovarajući nivo. Nivoi su u skladu sa CEF (Zajednički evropski referentni okvir za jezike), tj nivoi od A1-C2. Za polaznike koji su već učili engleski jezik, ulazno testiranje je obavezno radi utvrđivanja nivoa znanja.

Testiranje je besplatno i odvija se u prostorijama škole ili putem Skajpa.

Naši nastavnici su obrazovani, kreativni i energični, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa odraslim polaznicima.Cilj nam je da kroz kreativnu i interaktivnu nastavu pomognemo odraslima da što pre i što lakše usvoje strani jezik. Odrasli polaznici često imaju poteškoće u usmenoj komunikaciji usled nekih prethodnih negativnih iskustava. Mi smo tu da vam pomognemo da prevaziđete taj strah i da progovorite tečno i samouvereno.

Nastavne metode koje koristimo su savremene i prilagođene radu sa odraslima. U nastavi koristimo udžbenike, radne sveske, audio i video materijal, dodatne materijale iz novina i časopisa. Opšti kurs podrazumeva vežbanje sve četiri jezičke veštine: čitanje, pisanje, slušanje i govor.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com