Kurs engleskog jezika u avijaciji

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 229, TC ENJUB, Blok 45, I sprat, srednji deo, lokali 252,254 i 267, Novi Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
30.05.2024.
Trajanje kursa:
27 dvočasa
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 37900 din

Opis kursa

Kurs engleskog u avijaciji, nivo B1 počinje 30.05.2024., termini popodnevni, večernji i vikendom po dogovoru, fond časova 27 dvočasa, 3 puta nedeljno po dvočas, trajanje 2 meseca, Cena sa popustom 37.900 plaćanje u 2 rate.

Kurs engleskog u avijaciji, nivo B2 počinje 30.05.2024., termini popodnevni, večernji i vikendom po dogovoru, fond časova 27 dvočasa, 2 puta nedeljno po dvočas, trajanje 2,5 meseci. Cena sa popustom 37.900, plaćanje u 2 rate.

Ovi kursevi su namenjeni:

  • pilotima
  • kontrolorima leta
  • avio inženjerima
  • članovima posade

koji danas, više nego ikada, imaju potrebu za jasnom komunikacijom kako bi se ostvarila bezbednost vazdušnog prostora i bezbednost putnika.

Takodje, zaposleni u avijaciji moraju da poseduju minimalni nivo znanja koji odgovara opisu ICAO Operational Level 4 propisanom od strane Medjunarodne Civilne Avio Organizacije (ICAO).

Uzimajući u obzir specifične potrebe profesionalaca u ovoj oblasti delovanja, kursevi u školi stranih jezika Smiley su fokusirani na aktivnu primenu avio terminologije kao i razumevanje autentičnih audio snimaka koji predstavljaju dijaloge izmedju pilota i kontrolora.

Krajnji cilj kursa je priprema kandidata za polaganje medjunarodno priznatog testa: Test of English for Aviation (T.E.A.) koji procenjuje veštine govora i slušanja prema standardima ICAO. Materijal koji se na kursu prelazi se bazira na stvarnim radnim zadacima i radnom okruženju kao i vanrednim slučajevima a u nastavi se koristi preporučena literatura od strane zvaničnih TEA ispitnih centara i prate ICAO standardi. Pripremite se za ovaj test na efikasan i temeljan način uz pomoć kvalifikovanih predavača. Poletite i Vi do 4 ICAO level- a!

U pogledu metodologije insistira se na upotrebi i reprodukciji dijaloga vezanih za avio kontekst, kao i razumevanju audio zapisa iz autentičnih situacija, davanju i traženju saveta kako bi se rešio problem.

Neke od tema koje se na kursu obradjuju su sledeće:

  • Bezbednosne procedure
  • Struktura i izgled aviona
  • Teorija letenja
  • Avio sistemi
  • Meteorologija
  • Sletanje i polelatanje

Škola Smiley u realizaciji kurseva engleskog u avijaciji koristi moderan, komunikativan pristup usmeren ka tome da razvije sposobnosti kandidata da razume i bude u stanju da izrazi pojmove vezane za avio kontekst kao i da vešto komunicira u svakodnevnom radnom okruženju, u skladu sa ICAO standardima.

Preduslov da bi kandidat pratio kurs je da poznaje opšti engleski na A2 ili B1 nivou. Fond časova za ove kurseve iznosi 36 dvočasa, a trajanje je 4 meseca u standardnoj dinamici ili 2 meseca u intenzivnoj varijanti.

Pored grupne nastave organizujemo i individualne časove čija dinamika kao i vreme održavanja zavise od potreba kandidata.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com