Intenzivni kurs engleskog jezika za odrasle

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 229, TC ENJUB, Blok 45, I sprat, srednji deo, lokali 252,254 i 267, Novi Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
05.12.2023.
Trajanje kursa:
2,5 meseca
Vreme održavanja:
večernji, poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Novi Beograd

CENA: od 6600 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 Datumi početka kurseva:

  • Kurs engleskog jezika za odrasle, nivo A1, početak kursa 6.12.2023. , trajanje 3 meseca, 2 puta nedeljno po dvočas, fond časova 28 dvočasa, termini po dogovoru-popodne i uveče radnim danima i vikendom. Cena mesečne rate sa popustom 6.600.
  • Kurs engleskog jezika za odrasle, nivo A2+, početak kursa 6. 12.2023. ,  trajanje 3 meseca, 2 puta nedeljno po dvočas, fond časova 28 dvočasa, termini po dogovoru-popodne i uveče radnim danima i vikendom. Cena mesečne rate sa popustom  6.600!
  •  Kurs  engleskog za odrasle nivo B1, početak kursa 05.12. 2023., trajanje 4  meseca, 2 puta nedeljno po dvočas, fond časova 36 dvočasa, termini večernji radnim danima i vikendom po dogovoru..  Cena mesečne rate sa popustom iznosi 6600 !  

  • Kurs engleskog jezika za odrasle, nivo B2+, početak 04.12.2023., trajanje 4 meseca, 2 puta nedeljno po dvočas, fond časova 36 dvočasa, termini po dogovoru-popodne i uveče radnim danima i vikendom. Cena mesečne rate sa popustom 6.600!  
  • Kurs engleskog jezika za odrasle, nivo C1, početak kursa 04.12.2023., trajanje 4 meseca, 2 puta nedeljno po dvočas, fond časova 36 dvočasa, termini po dogovoru-popodne i uveče radnim danima i vikendom. Cena mesečne rate sa popustom 6.600!
   

 • Kursevi se mogu slušati i ONLINE i u ŠKOLI.

 

 

 

Intenzivni kursevi engleskog

Intenzivni kursevi su namenjeni kandidatima:

 • koji imaju odredjeno predznanje engleskog jezika ali nisu u stanju da ga aktivno reprodukuju
 • koji su vremenski ograničeni i žele da u kraćem vremenskom periodu savladaju gradivo
 • koji žele da osveže prethodno stečeno znanje i prošire vokabular, te steknu više samopouzdanja u komunikaciji

Cilj kurseva je da posebnom metodologijom, koja je razvijena isključivo u svrhe aktivacije pasivnog znanja, osposobi kandidate da konačno bez oklevanja i straha progovore engleski, primenom ciljnih jezičkih fraza i sa fokusom na "real life situations", tj. na stvarne svakodnevne teme i situacije. Naučite da se slobodno služite onim što znate i da postanete sigurni u svoj engleski a sve to postignite uz smeh i igru!

Trajanje ovih kurseva je od 6 do 8 nedelja, u zavisnosti koji nivo kandidat pohadja, a dinamika nastave je 3 do 5 puta nedeljno po dvocas (90 minuta). Pored ove dinamike i dužine trajanja, u mogućnosti smo da osmislimo i prilagodimo dužinu trajanja kurseva Vašim specifičnim potrebama, tako da kursevi mogu trajati i biti organizovani u skladu sa Vašim raspoloživim vremenom.

U ponudi intenzivnih kurseva su svi kursevi koje nasa škola organizuje: opšti, poslovni, kursevi pripreme za medjunarodno priznate ispite, specijalizovani kursevi tematski vezani za razne profesije: pravo, medicina, tehnologija, turizam, avijacija, nauka...

Naša škola Vam nudi da nakon odslušanog kursa pristupite polaganju medjunarodno priznatih ispita koji se održavaju u prostorijama naše skole.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com