TOEFL - Letnji kurs

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Zdravka Čelara 12/III, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
šest nedelja, časovi dva puta nedeljno
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 20000 din

Opis kursa

Priprema za TOEFL iBT počinje 30. juna 2021. i traje šest nedelja, do 6. avgusta 2021. Kurs se organizuje uživo u Centru, prvi put od početka pandemije. Test je potreban za upis studija na engleskom jeziku na univerzitetima i koledžima u Americi i širom sveta. 

Priprema se obavlja u prostorijama Centra u Beogradu u posebnim terminima. Imajući u vidu letnje vrućine, priprema se organizuje sredom i petkom od 18:00 do 19:30. Maksimalni broj studenata u grupi je 6 - svi studenti nakon tog broja će formirati narednu grupu ili grupe u posebnim terminima. 

Kandidati za pripremu u našem programu radiće tri sata rada sa predavačem svake nedelje, vežbaće na časovima i kod kuće sa kombinacijom najboljeg materijala za rad na sekcijama čitanja, slušanja, govora i pisanja. Kompjuterske simulacije kompletnog testa sa ocenjivanjem učinka na svim sekcijama su obezbeđene za polaznike kursa.

Pre početka priprema poželjno je obaviti besplatni probni test znanja engleskog jezika. Za zakazivanje ovog testa kontaktirajte Centar. Test traje 90 minuta i od koristi je kandidatima i predavačima da steknu uvid u nivo znanja jezika koji imaju pred sam početak priprema. Ovaj test je moguće uraditi onlajn. 

Cena programa iznosi 20,000 dinara i može se platiti u dve rate. Poseban popust od 10 odsto za letnji kurs obezbeđen je za polaznike koji dovedu prijatelja ili kolegu na kurs i koji se odluči da ga pohađa. Popust se određuje nakon upisa drugog polaznika i plaćanja prve rate. 

Prijava za sam test nije obuhvaćena cenom priprema i kandidati moraju da je obave samostalno na zvaničnoj stranici  ispita. Molimo vas da obratite pažnju na kalendar dostupnih datuma za polaganje TOEFL-a koji se nalazi na zvaničnom sajtu testa i da se prijavite što je pre moguće pošto mesta u Beogradu i drugim gradovima Srbije mogu biti popunjena nedeljama unapred. Kada birate datume obratite pažnju da se termini uglavnom organizuju petkom i subotom u prepodnevnim časovima, ali je moguće pronaći i termine popodne navedenim danima, kao i pojedine termine sredom.  

Polaganje testa je moguće i od kuće pod određenim uslovima dostupnim na gore navedenom sajtu. Za ovu vrstu testa kandidati se prijavljuju onlajn, a cena i uslovi polaganja su isti kao i za one u ovlašćenim centrima. 

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Međunarodni akademski centar
GRE
48000 din
Međunarodni akademski centar
TOEFL
20000 din
Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com