Priprema za polaganje Cambridge English

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Gandijeva 188/8, Novi Beograd, Beograd
Datum početka kursa:
15.12.2023.
Trajanje kursa:
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: na upit

Opis kursa

Najzastupljeniji i najcenjeniji sertifikat engleskog jezika u svetu, kome se najviše veruje je CAMBRIDGE ENGLISH. Preko 25.000 organizacija, institucija i firmi traži baš ovaj sertifikat kao dokaz znanja engleskog, jer to znači da vladate jezičkim veštinama koje će Vam pomoći da uspete na zahtevnom prvo akademskom a potom i profesionalnom nivou.

Pripreme za CAMBRIDGE ENGLISH ispite su zanimljive jer su bazirane na realnim situacijama kroz koje uvežbavate svoje komunikacione veštine. A kako vreme prolazi primetićete da stičete samopouzdanje i osetićete “vetar u ledja” koji vas gura dalje ka novim izazovima. Osećaćete se dobro i moćno a to je pravi utisak koji treba da ostavite kad aplicirate za bilo gde.

Ispit se sastoji iz 4 dela: reading, speaking, writing i listening.

Ono što je naročito važno jeste da je validnost ovog sertifikata doživotna i moći ćete da ga priložite kad god konkurišete za radno mesto ili nastavljate da se usavršavate.

CAMBRIDGE ENGLISH ispiti su koncipirani po principu “stepenica”. Svaki sledeći nivo se nadovezuje na veštine koje ste savladali u prethodnom nivou. Medjutim, nemojte da vas ovo obeshrabri. Ne postoje nikakva uslovljavanja za polaganje – vi se jednostavno pripremate i polažete test koji vama treba. U školi Tower će vas posavetovati i pomoći da odaberete koji će vam sertifikat najviše koristiti. 

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com