Letnja skola engleskog za decu

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Blok 45, TC Enjub, Jurija Gagarina 229, središnji deo, I sprat, lokal 266, Novi Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
22.06.2024.
Trajanje kursa:
5 dana
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 18000 din

Opis kursa

LETNJI KAMP ENGLESKOG ZA DECU

Ukoliko želite da Vaše dete na zabavan, ali kreativan i produktivan način provede letnji raspust, Centar stranih jezika Linguista je pravi izbor za Vas.

U periodu od 17.06.2024. godine do 13.07.2024. godine organizujemo letnji kamp engleskog jezika.

Deca od 6 do 15 godina će imati priliku da se zabavljaju, uče i provedu kvalitetno vreme sa svojim vršnjacima pod budnim okom profesora engleskog jezika. Ono što vam garantujemo, pored podrazumevanog kvaliteta, jeste da će deca imati priliku da svakodnevno uče, slušaju, ali i reprodukuju engleski jezik uz najsavremeniji pedagoške metode. Verujemo da učenje stranog jezika može i treba da bude prijatan proces, a da je pored toga i fantastičan način da se zabavimo.

Naravno, to nije sve! Centar stranih jezika Linguista obezbeđuje Vašem detetu svakodnevne interaktivne aktivnosti s vršnjacima kao što su gledanje filmova na engleskom jeziku, razgovor o filmovima, smišljanje predstava i gluma u osmišljenim komadima, igranje društvenih igara, kao i odlazak u prirodu na fizičke aktivnosti. Strukturirano vreme i dobra organizacija su osnov kvalitetnog provedenog vremena, i zato je Centar Linguista pravi izbor za Vas.

40 sati zabave i učenja na engleskom jeziku nedeljno!

Smene su: 17.06, 24.06, 01.07 i 08.07.

Za prijave do 17.06. odobravamo popust i cena je samo 12.000 po smeni. Dodatni popust od 10% odobravamo roditeljima koji upišu dvoje dece ili se odluče za dve smene.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com