Kurs engleskog jezika za odrasle

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 229, TC ENJUB, Blok 45, I sprat, srednji deo, lokali 252,254 i 267, Novi Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
od 3 do 4 meseci
Vreme održavanja:
večernji, vikendom, poslepodnevni, termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

CENA: od 6600 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 

Datumi početka kurseva:

 • Kurs engleskog jezika za odrasle, nivo A1, početak kursa 09.04.2024. , trajanje 3 meseca, 2 puta nedeljno po dvočas, fond časova 28 dvočasa, termini po dogovoru-popodne i uveče radnim danima i vikendom. Cena mesečne rate sa popustom 6.600.
 • Kurs engleskog jezika za odrasle, nivo A2+, početak kursa 10.04.2024. ,  trajanje 3 meseca, 2 puta nedeljno po dvočas, fond časova 28 dvočasa, termini po dogovoru-popodne i uveče radnim danima i vikendom. Cena mesečne rate sa popustom  6.600!
 • Kurs  engleskog za odrasle nivo B1, početak kursa , 09.04.2024., trajanje 4  meseca, 2 puta nedeljno po dvočas, fond časova 36 dvočasa, termini večernji radnim danima i vikendom po dogovoru..  Cena mesečne rate sa popustom iznosi 6600 !  

 • Kurs engleskog jezika za odrasle, nivo B2+, početak 11.04.2024.trajanje 4 meseca, 2 puta nedeljno po dvočas, fond časova 36 dvočasa, termini po dogovoru-popodne i uveče radnim danima i vikendom. Cena mesečne rate sa popustom 6.600!  
 • Kurs engleskog jezika za odrasle, nivo C1, početak kursa 08.04.2024., trajanje 4 meseca, 2 puta nedeljno po dvočas, fond časova 36 dvočasa, termini po dogovoru-popodne i uveče radnim danima i vikendom. Cena mesečne rate sa popustom 6.600!
Kursevi se mogu slušati i ONLINE i u ŠKOLI. 
 
 
 


 

Kursevi engleskog za odrasle

Nije potrebno pominjati važnost engleskog jezika i njegovo mesto kada je u pitanju globalna komunikacija, poslovanje i edukacija. Sve ove sfere delovanja su upućene na engleski jezik te je njegovo poznavanje postalo neophodno za zaposlenje u gotovo svim sektorima, studiranje pri uglednim institucijama i jednostavnu razmenu informacija.

Učenje stranog jezika predstavlja veliki izazov za sve nas jer je reč o prelasku na jedan novi način mišljenja, drugačiji od onog koji obavljamo na maternjem jeziku. Vodeći računa upravo o ovoj važnoj činjenici, škola stranih jezika "Smiley" je u svom pristupu podučavanju prihvatila "Communicative Language Teaching Approach" tj. komunikativni pristup podučavanja, koji razvija fluenciju i omogućava našim polaznicima da se snalaze u svim situacijama izvan učionice, kao i da "eksperimentišu" sa usvojenim znanjima i dalje ih proširuju. U tu svrhu odabrana nastavna sredstva uključuju autentične tekstove kao i dijaloge za slušanje i video odlomke iz stvarnog, svakodnevnog života.

Kursevi engleskog jezika za odrasle polaznike obuhvataju:

 • kurseve opšteg engleskog (general english)
 • kurseve poslovnog engleskog (business english)
 • kurseve "vocational courses" čije je težište na vokabularu i tematici vezanoj za specifične profesije kao što su: pravo, medicina, tehnika, avijacija, turizam, bankarstvo, finansije, marketing, knjigovodstvo...

Kursevi opšteg engleskog 

 • Kursevi opšteg engleskog prate CEFR klasifikaciju, i počinju od početnog A1 a nastavljaju se do najvišeg nivoa C2
 • Trajanje kurseva zavisi od nivoa koji se pohadja, tako da početni kursevi traju 2 ili 3 meseca a srednji i viši traju 3 i više meseci
 • Grupe su manje, do petoro polaznika a termini su usaglašeni sa potrebama i raspoloživim vremenom naših kandidata
 • Časovi se održavaju 2 puta nedeljno u trajanju od 90 minuta

Pored ove dinamike časova, za odrasle polaznike organizujemo i INTENZIVNE KURSEVE tokom cele godine koji traju od 1,5 ili 2 meseca i koji podrazumevaju 3 do 5 dvočasa nedeljno. Takodje upis za standardne kurseve za odrasle kandidate traje tokom cele godine.

Nakon odslušanog kursa kandidat polaze finalni test na osnovu koga stiče pravo da mu se izda diploma.

Škola stranih jezika Smiley je prvi akreditovan ispitni centar za sprovodjenje međunarodno priznatih CaMLA ispita u Srbiji, autorizovan od strane CaMLA institucije (za više informacija o CaMLA pregledajte sajt www.cambridgemichigan.org). CaMLA sertifikati su priznati u preko 150 zemalja sveta i pokrivaju više nivoa jezičke kompetencije od višeg početnog A2 do višeg naprednog C2. Cambridge Michigan Language Assessments je edukativna organizacija nastala kao proizvod saradnje izmedju Cambridge i Michigan Univerziteta, uglednih i prestižnih institucija na području podučavanja i sertifikovanja engleskog jezika.

Kursevi pripreme za polaganje Cambridge i Toefl ispita

Naša škola uspešno priprema kandidate za polaganje ovih, svetski priznatih ispita. Ukoliko želite da studirate ili da se zaposlite u inostranstvu biće neophodno da položite: FCE, CAE, CPE, IELTS ili TOEFL, BEC i SAT. Mi i naši stručni predavači Vam u tome možemo pomoći kroz efikasnu i temeljnu pripremu uz korišćenje najkvalitetnije literature preporučene od institucija pri kojima se ispiti polažu. Postanite i Vi jedan od uspešnih kandidata koji su se u našoj školi pripremili i položili jedan od ovih ispita i time ostvarili svoje dugoročne ciljeve.

O kursevima poslovnog engleskog možete saznati više na stranici "Poslovni engleski".

"Vocational courses - Specijalizovani kursevi"

 • Ovi kursevi vezani su za konkretne profesije i podrazumevaju izvesno predznanje mada se mogu slušati od početnog nivoa
 • Njihovo trajanje zavisi od nivoa koji kandidat pohadja, a i onu su takodje organizovani kao standardni i intenzivni kursevi
 • Odabrani udžbenici za ove kurseve su publikacije svetskih stručnjaka za podučavanje u ovim oblastima engleskog jezika i izdati su od strane dobro poznatuh kuća kao što su: Oxford, Longman, Macmillan, Cambridge. Oni su praćeni sa mnoštvom materijala u vidu Dvd i ostalih MultiRom aplikacija usmerenih ka stvaranju jezičke kompetencije i samouverenosti kandidata

Cilj ovih kurseva je da u potpunosti upoznaju polaznike sa svim aspektima i specifičnostima upotrebe jezika jedne profesije i učine ih pravim profesionalcima kada je u pitanju njihova oblast delovanja.

Oni uključuju sledeće oblasti: Legal English, Medical English, English in Technology, English in Tourism, English for Aviation.

Više informacija o ovim kursevima možete naći ovde.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com