Kurs engleskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Braće Nedića 1b, Beograd, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
29.02.2024.
Trajanje kursa:
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Online - putem interneta

CENA: na upit | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Ulaganje u sebe i svoje znanje se, ipak, najviše isplati.
Progovorite i vi engleski jezik!

Nudimo veliki izbor kurseva engleskog jezika, za svaku priliku. Bez obzira na to zbog čega želite da učite engleski jezik, bilo da se radi o putovanjima, školovanju, poslovnim ili društvenim motivima, imamo opciju koja odgovara vašim potrebama.
Naš način učenja, Berlitz metoda, dokazano je najbrži način za učenje jezika. Na našim kursevima razgovaćete sa predavačima koji su maternji govornici jezika koji učite ili su na tom nivou znanja. Osećaj učenja sa Berlitz-om je kao da živite u zemlji čiji jezik učite, jer se, osim samog jezika, uče i veštine komunikacije i kulturološko razumevanje stranog jezika i njegove upotrebe.

Engleski jezik, kao najzastupljeniji u svetu, važan je kako za posao, tako i za putovanja. Zbog procena da u 59 zemalja sveta 1,2 milijarde ljudi govori engleskim jezikom, sposobnost samouverenog izražavanja na engleskom može vam doneti mnoštvo prilika.

Zbog poslovnih prilika i globalizacije tržišta, za većinu zanimanja znanje engleskog jezika postaje neophodno koliko i znanje maternjeg jezika.

Ako još uvek niste sigurni da je Berlitz pravi izbor za vas, prijavite se na BESPLATAN ČAS

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com