Regularni kurs engleskog jezika- umerenim tempom konstantno napreduješ!

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Dečanska 2, V sprat, stan 13, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
od 8 do 12 nedelja
Vreme održavanja:
večernji, poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: od 30000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 

 

Želiš da naučiš ili usavršiš svoje znanje engleskog jezika?

Želiš da učiš u jezičkom centru u kojem profesori kontinuirano prate i usmeravaju tvoj napredak?

Želiš da za svoje vreme i novac dobiješ kvalitetnu jezičku obuku?

Obaveze ti ne ostavljaju puno slobodnog vremena za učenje?

Pravi kurs za tebe je: Regularni kurs engleskog jezika

 

 

Kao i tebi, i tvom engleskom je potrebna nega tokom cele godine, a posebno u hladnim zimskim danima.

Zapostavljen engleski jezik vremenom dehidrira, gubi sjaj, a kao rezultat toga, javlja se osećaj zategnutosti pri konverzaciji. Neophodno je sprovesti intenzivnu i dubinsku hidrataciju da bi mu se očuvao najbolji izgled.

Pruži svom engleskom negu kakvu zaslužuje!

U saradnji vrhunskim stručnjacima iz Cambridge laboratorije kreirali smo kurseve koji odgovaraju polaznicima svih nivoa – A, B i C. Inovativna formula i visokokvalitetni sastojci prodiru duboko i regenerišu sve jezičke veštine (govor, čitanje, pisanje i slušanje) ali i usporavaju starenje, čuvaju vitalnost sivih ćelija, pomažu saniranje postojećih oštećenja engleskog jezika, i sprečavaju nastanak novih. Već u prvim danima korišćenja, primetićeš značajnu razliku, tvoj engleski biva svežiji, hidriran i negovan, a rečenice postaju sjajne i lako se oblikuju.

Za najbolje rezultate, preporučuju se dva tretmana nedeljno, u malim grupama (od 4-8 polaznika).

Rezerviši svoj Q Beauty tretman još danas!

 

 Opis kursa

Regularni kurs engleskog jezika je namenjen svima koji žele da umerenim tempom rade na jačanju svih jezičkih veština: slušanja, čitanja, govora i pisanja. Naši regularni kursevi su kreirani primenom TALK WITH EASE metode koja se zasniva na komunikacijskom pristupu gramatici. Ova savremena metoda rada predstvlja kombinaciju prirodnog usvajanja jezika kroz komunikaciju i klasičnih tehnika učenja, što dovodi do sjajnih rezultata i napretka koji je primetan kod polaznika. 

Dobra vest za tebe je da nema potrebe da napamet učiš gramatička pravila, u nedogled popunjavaš vežbanja u radnim sveskama, pišeš eseje bez strukture, čitaš bez razumevanja ili da jezik znaš "na papiru" ali ne i da ga govoriš. 

 


 

Način rada

Organizujemo regularne kurseve engleskog jezika kako za apsolutne početnike tako i za polaznike naprednijih nivoa. Nastava se odvija u grupama idealne veličine, od 4 do 8 polaznika, u velikom broju termina u toku nedelje. U nastavi se koriste udžbenici renomiranih izdavača, kao što su: Longman, Cambridge, Oxford, Mcmillan. Za naše profesore koji imaju višegodišnje iskustvo u nastavi, ovi udžbenici predstavljaju samo vodiče, jer imaju slobodu da koriste i dodatne materijale koji im pomažu da se prilagode specifičnim potrebama i interesovanjima grupe ali i pojedinaca. Grupna nastava daje mogućnost i da polaznici uče jedni od drugih kroz role-play ili individalne i grupne prezentacije koje pripremaju i izvode tokom trajanja kursa. 

Insistiramo na dinamičnoj, interaktivnoj i kreativnoj nastavi, i nastojimo da upotrebom različitih didaktičkih materijala (stranih magazina i dnevnih novina, filmova/dokumentaraca, podkasta, YouTube videa, audio materijala, igrica i sl) jer samo tako se obezbeđuje podjednak razvoj aktivnih i pasivnih veština.

 


 

Nivoi

Uskladili smo nivoe kurseva i fond časova svakog nivoa sa preporukama CEFR-a. Nivoi su podeljeni na: A1, A2, B1, B2, C1 i C2, a svaki od nivoa na dva podnivoa (npr. B1 čine B11 i B12). 

Termini i intenzitet nastave

Nastava se odvija 2 puta nedeljno po 90 minuta. Termini su prepodnevni, popodnevni i večernji, radnim danima i vikendom.

 


 Svaki kurs obuhvata paket koji se sastoji od sledećeg:

 * broj časova datog u paketu kursa

 * gratis konsultacije sa profesorom putem mail-a

 * sve dodane materijale

 * polaganje završnog ispita sa dva ispitivača, koji se sastoji iz 3-6 delova (zavisno od nivoa: gramatika, vokabular, čitanje i analiza teksta, slušanje, pisanje i usmeni)

 * sertifikat nakon položenog završnog ispita


 

                                                                    

   A nivoi (48 časova po 45 minuta)                        B nivoi (64 časova po 45 minuta)

         4-8 polaznika 30 000 rsd                                     4-8 polaznika    36 000 rsd

 

 

   

   

* mogućnost organizovanja poluindividualne i individualne nastave

** mogućnost organizovanja in-house nastave

 

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com