Pripreme za Cambridge ispite - FCE, CAE, CPE

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Dečanska 2, V sprat, stan 13, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
od 3 do 12 meseci
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 390 eur

Opis kursa

 

    Pripreme za Cambridge ispite - FCE, CAE, CPA

                                                                                                                                 
                       

                                                  Govoriš engleski jezik, dobro se pisano izražavaš, razumeš druge dok govore i umeš da analiziraš tekst koji čitaš. Sjajno!

                                                            A šta misliš o tome da imaš međunarodno priznatu diplomu koja će ti važiti doživotno?

                                              Cambridge je za tebe kreirao ispite različitih nivoa, a mi ćemo ti pomoći da položiš ispit koji odabereš!

                                                                                     

 

Pripreme u Queen Victoria Education drže profesori koji su specijalizovani za ovaj tip pripreme i koji se mogu pohvaliti prolaznošću svojih polaznika od gotovo 100%!

Ova vrsta jezičke pripreme je veoma ozbiljna, ali isto tako kreativna jer se u jezik ulazi dublje, i ozbiljnije se proučavaju aspekti jezika i tehnike za koje do sada nije bilo prostora na regularnim kursevima. Nakon položenog nekog od ovih ispita zaista se možete pohvaliti i sa velikim ponosom reći da imate jednu od Cambridge diploma, direktno sa Cambridge univerziteta!

 
FCE priprema, trajanje 1 semestar (4.5 meseci) 2x nedeljno po 90 min, grupe od 3 do 6 polaznika

FCE je B2 nivo po CEFR-u i polažu ga studenti, srednjoškolci i odrasli koji žele imsju međunarodno priznatu diplomu o poznavanju engleskog jezika u svojim rukama. Vreme pripreme varira u zavisnosti od nivoa znanja koje polaznik ima kada počinje da se sprema za FCE ispit, a ako je priprema u grupi, u Queen Victoria Education kurs traje od 6 do 12 meseci.

Paket FCE pripreme obuhvata dati broj časova kursa, jednu/dve/tri simulacije celog testa (jednu po semestru), Open class dane (2-3 puta u toku kursa, subotom, u unapred zakazanom terminu, u trajanju od 90 min), handout materijale, i online konsultacije sa profesorom 2 x mesečno u trajanju od 1 sata.

Cena po semestru: 390 eur


CAE pripreme, trajanje 2 semestra (9 meseci), 2x nedeljno po 90 min, grupe od 3 do 6 polaznika

CAE ispit je C1 nivo znanja po CEFR-u.  Ovaj ispit je potrebno spremati barem godinu dana, a polažu ga osobe koje imaju zavidan nivo poznavanja engleskog jezika i koje žele da se bave jezikom ozbiljnije i dublje, zbog ljubavi prema jeziku ili profesionalnih potreba i želje da poseduju međunarodno priznatu diplomu gotovo najvišeg nivoa poznavanja jednog jezika.

Paket CAE pripreme obuhvata dati broj časova kursa, jednu/dve/tri simulacije celog testa (jednu po semestru), Open class dane (2-3 puta u toku kursa, subotom, u unapred zakazanom terminu, u trajanju od 90 min), handout materijale, i online konsultacije sa profesorom 2 x mesečno u trajanju od 1 sata.

Cena po semestru: 410 eur


CPE pripreme, trajanje 3-4 semestra (9-12 meseci), 2x nedeljno po 90 min, grupe od 3 do 6 učenika

CPE ili Proficiency in English je ispit C2 nivoa, odnosno najvišeg nivoa poznavanja engleskog jezika u celom svetu. Polažu ga osobe koje žele da se bave jezikom kao svojom profesijom ili dodatnom profesijom, a ima i onih koji žele da poseduju ovu diplomu kao dodatnu mogućnost za napredovanje u bilo kojoj sferi poslovanja u budućnosti. Sa ovom diplomom možete i predavati u mnogim zemljama sveta, uz dodatni početni trening metodike nastave. Ova priprema je veoma ozbiljna i traje najmanje godinu dana, pod uslovom da je polaznik došao sa zaista visokim nivoom znanja i već položio CAE sa najvišom ocenom. U ostalim slučajevima, priprema traje 2 godine. U našem centru za jezičku edukaciju, većina grupa se priprema2 godine, a individualni polaznici već imaju drugačiji plan nastave.

Paket CAE pripreme obuhvata dati broj časova kursa, jednu/dve/tri simulacije celog testa (jednu po semestru), Open class dane (2-3 puta u toku kursa, subotom, u unapred zakazanom terminu, u trajanju od 90 min), handout materijale, i online konsultacije sa profesorom 2 x mesečno u trajanju od 1 sata.

Cena po semestru: 410 eur

 

Nisi formalno učio/la enlgeski jezik i ne možeš samostalno da proceniš svoj nivo? Ne brini. U našem jezičkom centru možeš da obaviš dijagnostičko tesitranje jezičkih veština, i naši profesori će ti preporučiti ispit za koji bi trebalo da se spremaš. 

                                                                          

     

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com