Priprema za međunarodne ispite - PET, FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, BEC i SAT

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 229, TC ENJUB, Blok 45, I sprat, srednji deo, lokali 252,254 i 267, Novi Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
23.03.2024.
Trajanje kursa:
2.5 meseca
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

CENA: od 19900 din | Moguće je plaćanje na rate.

Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Engleski C1

Posebno bih pohvalila direktorku skole Smiley, koja intenzivno prati rad svojih polaznika, brinuci da sve bude organizovano kako treba, a studenti dobiju maksimum od kursa. Iskrena preporuka za sve, koji zele da savladaju sve izazove u jeziku.

18.04.2022. - Dejana


Engleski jezik B1 i B2

Odlična atmosfera i zanimljiv pristup kojim se postepeno stiče sigurnost i učenje stranog jezika postaje zadovoljstvo. Odgovoran i predusretljiv odnos prema učenicima. Zahvaljujući ovim kursevima zaista sam poboljšao svoje znanje engleskog jezika i stekao sigurnost koja mi je neophodna u poslu kojim se bavim. Sve pohvale.

03.05.2018. - Steva


Konverzacijski kurs nemačkog jezika

Ovom prilikom želela bih da se zahvalim profesorki Željani za odličnu organizaciju časova u odnosu na to kako je lošije u ostalim školama i za povoljne cene. Prezadovoljna sam. Sa druge strane od srca želim da se zahvalim i prof. Sanji koja mi je predavala nemački jezik B1 i mogu reći da je jedna od najboljih do sada. Hvala Smiley školi na saradnji.

26.10.2017. - Ivana


B2 Nemački

Nakon uspešno završenog kursa nemačkog jezika i odličnih priprema za finalni test uspela sam da položim ispit i nadjem posao u Nemačkoj. Ovom prilikom bih želela da se zahvalim profesorki na izuzetnom strpljenju i trudu. Sve pohvale!

28.11.2016. - Sandra


Intezivan kurs nemackog jezika A1.A2.B1

Sve pohvale za školu Smiley, pohađala sam A1, A2 i B1 nivo za nemački jezik, prezadovoljna sam sa profesorima i Željanom koja sve organizuje do sitnih detalja, vrlo posvećena, vredna i profesionalna...

24.09.2016. - Dijana


Kurs engleskog jezika za odrasle

Veoma sam zadovoljna kursom, mnogo sam naučila za kratko vreme. Sve pohvale za Željanu i školu Smiley!

18.02.2016. - Ivana


Kurs engleskog B1

Ovo mi je već drugi kurs u ovoj školi, mogu reći da sam prezadovoljan. Sa časova nosim jako pozitivna iskustva. Moj predavač Aleksandra je možda najbolji predavač kog sam ikada imao, dok uz Željanu samo posle par časova pomislite da ste rođeni u Engleskoj.

17.02.2016. - Sasa


Intenzivni kurs engleskog jezika za odrasle

Izuzetno sam zadovoljna načinom rada i izvođenjem nastave engleskog jezika koji vodi profesorka Željana Miletić, puno mi je pomogla da savladam engleski jezik i položim MELAB ispit!

17.02.2016. - Ivona


engleski jezik nivo B1

Kao polaznica škole Smiley, koristim ovu priliku da iznesem sve pohvale na njen rad. Škola radi po savremenim standardima učenja, koji se stalno unapređuju i prilagođavaju učenicima u skladu sa njihovim nivoima znanja. Posebno želim da istaknem profesorku Željanu Miletić koja nama učenicima nesebično pomaže da savladamo sve poteškoće na koje nailazimo. Njena stručnost i predanost poslu prevazilazi sva moja očekivanja. Slobodna sam da predložim svima koji žele da započnu sa učenjem stranog jezika, ili da usavrše postojeće znanje, da bez oklevanja upišu neki od kurseva jezika.

16.02.2016. - Dragana


Kurs engleskog jezika za odrasle

Sve pohvale za školu smiley a posebno za Željanu, prezadovoljna sam saradnjom!

16.02.2016. - Mila


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.




=



Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursa



Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com