Priprema za intervju za posao na engleskom jeziku

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 10I(Yu Biznis Centar); Gandijeva 132, Immo centar, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
22.09.2021.
Trajanje kursa:
15 dana
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 9500 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Imate razgovor za posao na engleskom ili italijanskom ovde u Srbiji? Ili preko skajpa za posao u inostranstvu? Na neka pitanja ne znate kako biste odgovorili ni na srpskom, a čak i da sve to prođe, strepite od toga kako ćete u novoj firmi u kontaktu sa strancima?

Ne čekajte više! Diplomirani profesori engleskog i italijanskog jezika, sa iskustvom u radu u ljudskim resursima za renomirane svetske firme poput Ibm-a i Ernst&Young-a spremni su za svako HR pitanje!

Priprema za intervju za posao na engleskom jeziku se vrši namenski i metodološki prema zahtevima svakog klijenta određenog radnog mesta. Priprema je individualna ili u malim grupama.

Profesori poseduju višegodišnje iskustvo u radu za multinacionalne korporacije NCR i Sitel, pa zatim u inostranstvu za Ibm i Amazon, isključivo na italijanskom i engleskom, okruženi različitim nacijama, počevsi od Italijana, Spanaca, Francuza, Grka, Ingleza, Portugalaca i mnogih drugih. Zatim skajp kursevi strancima poput Engleza, Italijana, Amerikanaca, Kineza i mnogim drugim nacijama (dešavalo se da budu i iz Južne Koreje, Izraela, Ujedinjenih Emirata itd).

Pripremite se za poslovni intervju u rekordnom roku, savladajte tremu i saznajte šta je to što multinacionalne korporacije zahtevaju od vas. Mogućnost prolaska i kroz testove logičke sposobnosti i tumačenja biznis tabela koji su često prvi eliminacioni krug kao i upoznavanja sa najnovijom STAR metodom u intervjuisanju kandidata!

 

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com