Priprema za TOEFL iBT

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Zdravka Čelara 12/III, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
Šest nedelja, tri sata instrukcija nedeljno (dva puta po sat i po)
Vreme održavanja:
prepodnevni, večernji
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 20000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Priprema za TOEFL obuhvata sve delove testa – čitanje, slušanje, govor i pisanje. Predavači sa iskustvom unakrsnim vežbama na času i programom domaćih zadataka konstantno rade na veštinama koje su budućim studentima neophodne za savladavanje testa i dostizanje potrebnog nivoa bodova. Tokom kursa se koristi sopstveni materijal Centra, kao i najbolja moguća vežbanja iz više različitih izvora.

Tokom priprema kandidatima su na raspolaganju dve simulacije testa na računaru koje predavači ocenjuju. Rezultati simulacija koriste se kao merilo učinka i spremnosti za test i otvaraju mogućnost korigovanja problematičnih delova pre zvaničnog polaganja.

Pre početka priprema poželjno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika kako bi predavači mogli da preciznije oblikuju program rada i steknu uvid u mogućnosti praćenja nastave na engleskom jeziku.

Korišćenje resursa Centra nakon priprema je besplatno. Dodatna vežbanja iz oblasti pisanja sastava i govora predavači mogu da ocene i nakon priprema.  

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com