Priprema za SAT

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Zdravka Čelara 12/III, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
Osam nedelja - dva puta nedeljno po dva sata, dve simulacije testa
Vreme održavanja:
večernji
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta

CENA: 48000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

SAT priprema je najbolji način da se napravi strategija i poboljšaju veštine neophodne za polaganje testa potrebnog za upis osnovnih studija u Americi. Iskusni predavači objasniće koncepte testa, pomoći će kandidatima da naprave strategiju za savladavanje testa i pomoći će oko tumačenja rezultata sa probnih testova. Priprema obuhvata jezički i matematički deo testa, kao i pisanje eseja, neophodnog dela zvaničnog polaganja. Strategija savladavanja testa objašnjava se korišćenjem sopstvenog materijala Centra i vežbanja iz brojnih izdanja knjiga dostupnih u Centru.

Polaznici kursa dobijaju i udžbenik koji koriste kao referentno sredstvo, ali i izvor za dodatna vežbanja. Tokom priprema organizuje se više simulacija testa koje su najbolji pokazatelj potencijalnog uspeha na polaganju. Predavači su dostupni za tumačenje rezultata i savete kako da se kritični delovi testa poboljšaju.

Pre početka priprema poželjno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika kako bi predavači mogli da preciznije oblikuju program rada i steknu uvid u mogućnosti praćenja nastave na engleskom jeziku.

Nakon priprema, kandidate za polaganje ohrabrujemo da nastave sa spremanjem  za ispit. Korišćenje resursa Centra je besplatno, a rad u grupi je za ovaj ispit je veoma dobro rešenje kod daljeg vežbanja pred zvanično polaganje testa.

Polaznicima priprema su omogućena besplatna grupna savetovanja za osnovne studije u Americi u posebnim terminima.

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com