Priprema za IELTS

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Maršala Birjuzova 16/I, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
3-4 meseca
Vreme održavanja:
prepodnevni, poslepodnevni, termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

10%
popust
CENA: 14450 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 

PRIPREMA ZA IELTS

 Tips For IELTS Students Merryland

ŠTA JE IELTS?

IELTS - International English Language Testing System

IELTS je svetski priznat ispit engleskog jezika koji uvažavaju obrazovne institucije, vladine agencije i stručne organizacije. Ispit ocenjuje sposobnost kandidata da komunicira na 3 koristeći sve četiri jezičke veštine: slušanje tj. razumevanje govora, razumevanje pročitanog teksta, pisanje i govor.

Nastava se održava radnim danima od 8:00h – 22:00h i subotom od 9:00h – 15:00h

Postoje dve verzije ispita, akademski i opšti, a koju Vi polažete zavisi od toga za šta Vam je ovaj sertifikat potreban. Ukoliko se upisujete na studije u inostranstvu potrebno je položiti akademsku verziju, dok se za izdavanje radnih viza, potrebe poslovnog usavršavanja u inostranstvu i slično, polaže opšta verzija.

  

iBT TOEFL

PBT TOEFL

IELTS

Cambridge Esol

107 - 120

625 - 677

7.5 - 9.0

CPE

90 - 106

575 - 624

6.5 - 7.0

CAE

61 - 89

499 - 574

5.0 - 6.0

FCE

57 - 60

487 - 498

3.5 - 4.5

PET

   

3.0

KET


KAKO IZGLEDA IELTS ISPIT?

Na časovima se upoznajete sa svakim segmentom ispita i uvežbavate tehnike polaganja, a naročita pažnja se poklanja pisanju i govoru kao najzahtevnijim segmentima IELTS ispita. Nastava se odvija u malim grupama ili individualno. Nastavni materijal se bira u odnosu na potreban broj časova i modul koji polažete.

Testiraju se veštine slušanja, čitanja sa razumevanjem, pisanja i govora na engleskom jeziku (listening, reading, writing, and speaking), a ocene se kreću od 0 do 9 (0 - nije prošao/la, 9 - odličan). Određene institucije kao uslov traže da kandidat ima uspeh od više od 6 ili 7 na skali ocena.


MERRYLAND škola
je ZLATNI partner u okviru Addvantage programa British Council-a, odnosno preporučeni centar za pripremanje kandidata za neki od Cambridge ESOL ispita i IELTS (KET, PET, FCE, CAE, CPE, BEC, ILEC i ICFE).

 

Čestitamo polaznicima i njihovim profesorima na sjajnim rezultatima i očekujemo da ćemo i u budućnosti imati 100% prolaznosti na ovim ispitima.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com