Priprema za GMAT

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Decanska 8/I, Beograd, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
Utorkom i četvrtkom, osam nedelja, 36 sati instrukcija i vežbanja
Vreme održavanja:
večernji
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 48000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Tokom pripreme za GMAT, veoma zahtevnog testa neophodnog za upis master studija iz biznisa i marketinga na institucijama u Americi i na drugim lokacijama u svetu, kandidati za test dobijaju kompletnu i kvalitetnu pomoć naših iskusnih predavača. Priprema obuhvata jezički i matematički deo testa, kao i izradu eseja i novog integrisanog dela testa. Predavači koriste materijal Centra i vežbanja iz više različitih kvalitetnih izdanja tokom pripreme.

Polaznici kursa dobijaju udžbenik koji koriste kao referentno sredstvo, ali i izvor za dodatna vežbanja. Na kraju priprema dobijaju se dve online simulacije testa koje se mogu iskoristiti kada su kandidati spremni za ocenjivanje potencijalnog uspeha na testu.

Pre početka priprema poželjno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika kako bi predavači mogli da preciznije oblikuju program rada i steknu uvid u mogućnosti praćenja nastave na engleskom jeziku. Kandidate ohrabrujemo da pogledaju i sekciju našeg sajta na kojoj se nalazi pristup online simulacijama testa i probni test GMAT.

Nakon priprema, kandidate za polaganje ohrabrujemo da nastave sa spremanjem  za ispit. Korišćenje resursa Centra je besplatno, a rad u grupi je veoma koristan za ogromnu većinu potencijalnih kandidata za polaganje testa.  

Polaznicima priprema su omogućena besplatna grupna savetovanja za postdiplomske studije u Americi u posebnim terminima.

Datumi kurseva za novu akademsku godinu biće uskoro dostupni. U međuvremenu Centar može da izađe u susret polaznicima organizovanjem privatnih termina pripreme.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com