Priprema za FCE

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Maršala Birjuzova 16/I, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
8 x 90 minuta/ mesec
Vreme održavanja:
prepodnevni, poslepodnevni, termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

CENA: 6450 din | Moguće je plaćanje na rate.

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Priprema za IELTS

Samo reci hvale i iskrena preporuka za profesorku Milicu koja me je kroz mesec dana grupne nastave, praćene sa nekoliko individualnih časova na najbolji mogući način spremila za polaganje TOEFL ispita. Milica je jako strpljiva, ima puno iskustva i znanja i bilo je uživanje spremati se sa njom. Ispit sam položila sa maksimalnim brojem poena.

03.06.2021. - Kristina


Priprema za IELTS

Vrlo sam zadovoljan pripremom. Svima bih preporucio profesorku Ninu Trifunovic. Jako profesionalan i ozbiljan pristup casovima. Svaki cas je bio detaljno isplaniran i sa velikom energijom vas usmerava i pomaze vam da unapredite vase znanje. Ja sam dobio 8.0 na ispitu. Sve preporuke.

07.11.2020. - Nikola


Priprema za FCE/CAE/CPE

Pripremna nastava mnogo znači i vredi ići jer uđete u rutinu rađenja testova i takođe speaking časovi su bili jako lepo i pažljivo organizovani i dosta znače jer prođete kroz sve delove i razna pitanja. Sve u svemu detaljna priprema i gramatike i pričanja engleskog i uvek je b ila jako prijatna atmosfera na časovima. Jako lepo iskustvo!

07.08.2020. - Isidora


Priprema za FCE/CAE/CPE

Priprema za CPE u Merryland školi Najviše časova engleskog su mi održali profesorka Irena i profesor Vladica, koji su uvek bili spremni da odgovore na sva moja pitanja i nedoumice vezane za gradivo. Oboje su sjajni predavači, i na veoma precizan i pristupačan način prenose gradivo učenicima. Njihovo poznavanje engleskog jezika je perfektno, i nema tog pitanja na koje oni ne znaju odgovor. Pripreme za CPE su bile vrlo temeljne. Veoma sam volela da idem na časove na kojima sam se pripremala za CPE ispit, jer bih na svakom od tih časova naučila nešto novo (kako pristupiti tekstu, kako napisati dobar esej, koja je najbolja strategija za razumevanje audio dokumenta, itd.). Sve to me je činilo srećnom i ispunjenom, jer sam znala da neće biti problema kada budem polagala ispit. CPE ispit sam uspešno položila, i za to sam veoma zahvalna mojim izvanrednim profesorima, profesorki Ireni i profesoru Vladici. Takođe bih dodala, da su svi profesori engleskog jezika ove škole, sa kojima sam imala prilike da radim, bili izuzetni. Menadžment škole je uvek ljubazan i spreman da vam pomogne kad god je to potrebno. Svima koji žele da se pripremaju za međunarodno priznate ispite iz engleskog jezika, toplo bih preporučila Merryland školu!

06.08.2020. - Vladica


Priprema za FCE/CAE/CPE

Preporucio bih svakom, odlicni profesori, polaganje zeljenog ispita zagarantovano.

03.08.2020. - Mihailo


Priprema za FCE/CAE/CPE

Nina naša profesorka stroga Ipak nije prava babaroga Kaže: „Domaći da radiš, ’mesto mozak da hladiš!“ I složene rečenice brzo da gradiš! Dolazim na ingliš umoran k’o pas A profanka vežba s nama sve u slas’ Tekstovi se nižu kako ide čas A ja sve više gubim dobar glas Nina strašno voli na engleskom da zbori Ali što je bliže ispit, učenike kori No, ruku na srce, strašna tol’ko nije Voli nas, mada nas na času brije. Sjajna ekipa koja me je spremala prošle godine za FCE i ove za CAE koje sam položio bez poblema! Sve preporuke za Ninu, Vladicu, Mašu, Milicu, Milenu i Nemanju.

17.01.2020. - Nikola


Priprema za FCE/CAE/CPE

Sve preporuke za školu Merryland! Pohađala sam pripremni kurs za polaganje CAE ispita 8 meseci i uspešno sam položila ispit sa ocenom B. Prezadovolja sam! Pripreme su detaljne, sveobuhvatne i odlično koncipirane. Najviše mi se dopalo što je grupa bila mala (4 osobe), te su kvalitet nastave, kao i sama dinamika časova bili na najvišem mogućenim nivou. Posebno bih izvojila i pohvalila profesorku Ninu, koja je svojom motivisanošću i entuzijazmom učinila da ove pripreme budu pravo uživanje. Zadovoljstvo mi je bilo što sam odabrala baš ovu školu za pripremu CAE ispita!

16.01.2020. - Mia


Priprema za FCE/CAE/CPE

Odlučila sam se za Merryland školu kako bi se efikasnije pripremila za CAE ispit, pre svega zbog dobre lokacije škole i preporuka prethodnih polaznika. Veoma sam zadovoljna sa profesorkom Ninom, jer je uvek imala korisne sugestije i bila na raspolaganju za sva pitanja. Sve pohvale i preporuka za prof. Ninu!

16.01.2020. - Ana


Priprema za TOEFL

Utisci su odlični. Profesor Nemanja je prijatan i druzeljubiv momak (pravi Jagodinac) koji zna šta radi i šta se ocekuje od kandidata na testu. Obim i kvalitet materijala koje polaznici dobijaju su odlični. Tolerancija po pitanju plaćanja za svaku pohvalu.

20.12.2019. - Gojko


Priprema za IELTS

Odličan kurs za polaganje IELTS-a! Ana Marija nas je za kratko vreme spremila da položimo sa izvanrednim rezultatima!

20.12.2019. - Maša


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPrilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com