Priprema za ACT - ispit za upis koledža u Americi

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Decanska 8/I, Beograd, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
šest nedelja
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 48000 din

Opis kursa

Priprema za ACT, jedan od prijemnih ispita potrebnih za upis koledža i univerziteta u Americi, u Međunarodnom akademskom centru traje šest ili osam nedelja i prilagođena je terminima polaganja zvaničnih testova. 

Predavanja se obično održavaju utorkom, četvrtkom i određenim subotama. Kompletan raspored rada dostupan je kandidatima pre početka priprema. Zbog nastave u školama, polaznicima kursa omogućeno je da utorkom i četvrtkom biraju termin nastave - od 10:00 do 12:00 ili od 16:00 do 18:00. Predavanja su potpuno ista i sami kandidati odlučuju na koji termin časova mogu da dođu.

Uz predviđene sate rada sa predavačima, polaznici dobijaju i polaganje simulacije testa na kraju priprema. Polaznici će dobiti instrukcije o svim delovima testa ACT, što uključuje i pisanje eseja.

Polaznici priprema uplatom prve rate dobijaju knjigu koja služi kao referentno sredstvo i udžbenik za deo vežbanja. Tokom priprema se dobija materijal za vežbanje na časovima i kod kuće. Ukoliko je polaznicima priprema potrebno da vežbaju više zadataka od dodeljenog materijala, Centar može da obezbedi praktične zadatke i instrukcije bez dodatne naplate.

Na kraju priprema dostupan je besplatni kompletni probni test koji će naši predavači oceniti i objasniti kandidatima koje se greške moraju ispraviti kako bi se poboljšao rezultat. Kada se pripreme završe, kandidati i dalje mogu da vežbaju kod nas bez ikakvog plaćanja i da se konsultuju sa predavačima oko delova testa koji im mogu biti problematični.

Pre početka priprema potrebno je uraditi besplatni probni test znanja engleskog jezika. Kandidati koji su polagali TOEFL, IELTS ili neki drugi test engleskog jezika mogu proslediti te rezultate.

Datumi početka priprema: 

5. septembar 2017. - 14. oktobar 2017. (oktobarsko polaganje testa)

17. oktobar 2017. - 25. novembar 2017. (decembarsko polaganje testa)

12. februar 2018. - 31. mart 2018. 

3. april 2018. - 19. maj 2018.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com