Poslovni engleski jezik

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jevrejska 22, Novi Sad, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
15.09.2019.
Trajanje kursa:
70 časova
Vreme održavanja:
poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Novi Sad

CENA: od 4500 din | Moguće je plaćanje na rate.

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Intenzivni engleski

Ovog leta sam završlila 2 intenzivna kursa i prezadovoljna sam koliko sam napredovala. Kurs je odlično organizovan, i iako su mi predavala 2 različita profesora, jedan u junu, a drugi u julu jer sam morala da menjam termin nastave, to nimalo nije uticalo na učenje. Oboje su odlični! Sviđa mi se to što postoji plan rada, a posebno što dobijamo priručnike za dodatni rad kod kuće, u kojima je i mini rečnik sa svim novim rečima koje se pojavljuju u knjizi. U školi su ljubazni i predusretljivi. Sve preporuke!

19.08.2014. - Dusica


Intenzivni kurs nemačkog jezika

Svaka preporuka za školu, profesore konkretno Nikolu, verovatno i ostali dobro rade.

03.02.2014. - Saša


Intenzivni kurs nemačkog jezika

Pohađao sam nemački-intenzivni kurs od A2 do B2 i mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljan školom i znanjem koje sam stekao. Ja sam konkretno bio kod profesora Nikole tokom sva tri nivoa i mogu da kažem da su časovi bili odlični, sa puno interakcije među đacima, znaci, čitanje, slušanje i dosta razgovora. Gramatiku sam odlično savladao uz konstantno vežbanje na časovima, ali taman toliko da je ne bude previše. Pogotovo mi se dopao B2 kurs koji je trajao 3 meseca, i gde je akcenat bio baš na interakciji među đacima, gde smo zadnji mesec skoro svo vreme vodili konverzaciju i lepo propričali. Sve preporuke za kurs i školu.

12.09.2013. - Milos


Ubrzani kurs ruskog jezika

Kurs koji sam pohađala u aprilu, pa nastavila i u maju, je izuzetno produktivan, iako se održava svaki radni dan, gradivo je raspoređeno na način da se lako i brzo uči. Profesorica je stručna i znanje prenosi na zanimljiv način. Takođe, spremna je da odgovari na pitanja svakog pojedinačnog učesnika kursa.

29.05.2013. - Bogdana


Intenzivni kurs nemačkog jezika

Inenzivni kurs nemačkog jezika sam polagala tokom meseca avgusta u trajanju od četiri nedelje. Časovi su održavani svakodnevno tokom radne nedelje. Prve tri nedelje kursa su utrošene na savladavanje gradiva, a poslednja nedelja na pripremu za završni test koji je održan u terminu poslednjeg časa. Moj utisak o samom kursu je vrlo pozitivan i sa stanovišta klvaliteta nastave (predavač je strpljivo i detaljno izlagao gradivo, podsticao komunikaciju, rezultati testa su stigli u najkraćem mogućem roku) i sa stanovišta organizacije (ispunjen je predviđen fond časova, časovi su počinjali i završavali u predviđenom terminu).

29.08.2012. - Kristina


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPrilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com