Poluintenzivni kurs engleskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 79/2, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
46 školskih časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 5600 din | Moguće je plaćanje na rate.
Cena bez popusta: 14000 din

Opis kursa

 

 

Kursevi stranih jezika u obrazovnom centru Moment School se odvijaju po najsavremenijim evropskim programima priznatim od strane zvaničnih institucija. Od drugih nas izdvaja moderan, interaktivan metod u podučavanju- konverzacijski metod, odlična tehnička  opremljenost, visokoobrazovni kadar kao i konstantno uskladjivanje programa sa razvojem tržišta. 

Kroz realne situacije tematski potpuno različite, koje stvaramo tokom nastave, naši polaznici su u prilici da vežbaju komunikaciju na odredjenom stranom jeziku. U ovakvoj atmosferi, postići ćete najbolje rezultate, koje ćete kasnije moći da implementirate u pravim životnim okolnostima. Iako je fokus na usmenoj komunikaciji i preostale jezičke veštine poput pismenog izražavanja, slušanja kao i razumevanja pročitanog teksta se ne zapostavljaju i podjednako se razvijaju.

OPIS KURSA:

  • Tempo rada: Tri puta nedeljno po 75minuta (3x75min) 
  • Fond časova: 46 školskih časova (28x75 min.)
  • Dužina trajanja kursa:  ( 2 meseca)

Radimo u manjim grupama, koje broje od 4-6 polaznika. U nastavu su uključena periodična pismena i usmena testiranja, kako bismo pratili vaš napredak, kao  i završni pismeni i usmeni ispiti. Kandidati koji uspešno polože završni ispit dobijaju sertifikat kao dokument o stečenom znanju za nivo jezika koji su pohadjali u našem centru.

NAŠ TIM:

Predavači u školi Moment School su diplomirani profesori  kao i izvorni govornici odredjenih stranih jezika. Naš tim predavača odlikuje kreativnost, stručnost i predanost radu, koji sve vreme tokom učenja jezika kontinuirano prati Vaš proces učenja i uvek Vam je usluzi.

U program su uključene i besplatne konsultacije sa profesorom, u cilju razjašnjavanja svih postojećih nedoumica tokom usvajanja stranog jezika, jer naši profesori su tu zbog Vas.

CENA:

Akcijska cena poluint.kurseva 5.600 din mesečno

Broj mesta je ograničen.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com