Početni redovni kurs engleskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jevrejska 22, Novi Sad, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
70 časova
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Novi Sad

CENA: 3850 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 

 

 UPIS u TOKU!

Redovni semestralni kurs na nivou A1/1 namenjen je totalnim početnicima, a kurs na nivou A1/2 je početni nivo za koji je neophodno testiranje i odgovara ljudima koji imaju barem neke osnove u učenju jezika. Što znači i da ne morate krenuti od samog početka ako imate predznanje. Dođite da proverimo i na taj način učite upravo ono što Vama treba. Testiranje je besplatno.

Nastava je 2 puta nedeljno, po 2 školska časa.

Šta se nauči na početnim kursevima:

  • Možete da se predstavite i date osnovne informacije o sebi - gde živite, radite, čime se bavite, kao i da postavite pitanja sagovorniku na teme svakodnevnih aktivnosti, npr. o poslu, školi, mestu gde živi, da ga pitate da ukratko ispriča neko svoje iskustvo ili opiše neki događaj i da to razumete.
  • Moći ćete da čitate kraće svedenije tekstove na poznate teme, kao i da npr. popunite formular ili napišete kraći tekst koji uključuje spomenute teme.
  • Nakon A1/1 polažete samo pismeni test, koji je eliminacioni, odnosno potrebno je da imate najmanje 60% tačnih odgovora da biste mogli upisati naredni - A1/2 i tako završiti ceo početni A1 nivo.
  • Sertifikat se dobija nakon odslušanog i položenog A1/2 nivoa,a  ispit podrazumeva pismeni test (provera čitanja, slušanja, gramatike i vokabulara), i usmeni deo ispita.

Dinamika nastave na redovnim kursevima je 2 puta nedeljno po 2 školska časa, a fond časova po semestru je 70 školskih časova.

Svaki nivo obuhvata 2 kursa, na primer: početni A1 nivo sastoji se od 2 dela A1/1 i A1/2. Ukoliko ste apsolutni početnik, potrebna su 2 kursa da biste stekli A1 nivo.

Testiranje predznanja je obavezno za sve koji su već učili strani jezik, besplatno je i nije potrebno prethodno zakazivanje. Testiranjem možemo precizno odrediti koji kurs je potrebno da pohađate, pa na taj način ne morate slušati jedan nivo od početka ako je takvo Vaše predznanje, tj. postoji mogućnost da se upišete na drugi semestar jednog nivoa. Koncepcija i organizacija programa naših kurseva je takva da  omogućava pohađanje kursa koji je u potpunosti u skladu sa Vašim postojećim znanjem

U nastavi se koristi literatura renomiranih svetskih izadavača Cambridge, Longman, Oxford, Macmillan itd. kao i audio-vizuelni materijali.

Cena:

Cena 19.250 dinara (5 rata po 3.850 din)

Fond časova: 70 školskih časova

20% popusta za članove jedne porodice, 10% popusta za avansnu uplatu.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com