Online ubrzani konverzacijski kurs engleskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 79/2, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
27 školskih časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Online - putem interneta

CENA: 5000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 

 

U situaciji ste da treba da primenite do sada stečeno znanje stranog jezika ? Čini Vam se da sve razumete, ali Vam se dešava blokada usled nesigurnosti kada treba da se izrazite, da kažete nešto. Tačno, vi znate ciljni jezik tj. imate pasivno znanje istog. Vreme je da vaše pasivno znanje pređe u aktivno i da se oslobodite svih barijera koje vam se dešavaju tokom komunikacije.

Centar stranih jezika Moment School, Novi Beograd pripremio je za vas kurseve konverzacije kako biste se oslobodili svih barijera u komunikaciji i konačno  progovorili strani jezik.

Kako izgledaju  naši kursevi konverzacije?

Cilj kurseva ovog tipa je da se poboljša i omogući nesmetana komunikacija polaznika kako u neformalnim tako i u formalnim, poslovnim situacijama. Preciznim pisanim i usmenim testiranjem odredićemo Vaš nivo znanja što je i prvi korak ukoliko se odlučite za ovaj vid nastave. Polaznici koji žele da pohađaju konverzacijske kurseve jezika, uglavnom poseduju pasivno znanje jezika koje je potrebno pretvoriti u aktivno, što znači da su u velikoj meri u mogićnosti da razumeju druge , ali im je teško da se sami izraze. Neretko se dešava da je i poznavanje gramatike veoma dobro, ali je problem sve to nesmetano upotrebiti.

Na konverzacijskom kursu u Školi Moment School radićete po posebno pripremljenom planu i programu, u skladu sa Vašim potrebama i oblastima interesovanja. Koncepcija ovog programa je da se sve vreme obavlja komunikacija, bilo kroz formu dijaloga ili prezentacije na odredjenu temu. Na kursevima konverzacije ne obradjuju se detaljno gramatičke jedinice, već se akcenat stavlja na komunikaciju i usvajanje novih reči i izraza. Na taj način Vam omogućavamo  brži i lakši napredak, a Vi postajete zadovoljniji i što je negde i najvažnije sigurniji u sebe prilikom upotrebe stranog jezika. 

Preduslov za pohađanje kursa konverzacije je da ste minimum na A2 nivou, tj. da imate srednji nivo znanja engleskog jezika

2 meseca, 27 školskih casova, 16 časova po 75 min, grupe su manje 3-4 polaznika

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com