Online kursevi nemačkog za decu školskog uzrasta

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 229, TC ENJUB, Blok 45, I sprat, srednji deo, lokali 252,254 i 267, Novi Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
9 meseci, 9 časova mesečno
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Novi Beograd

CENA: 3800 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 

    Datum početka kursa:

  • Online Kurs nemačkog za decu školskog uzrasta, osnovce i srednjoškolce, trajanje 3 meseca, 9 časova od sat vremena mesečno. Početak kursa 30.03.2020, cena mesečne rate sa popustom 3.800 rsd. Naučite nemački uz osmeh! Iskoristite popust!


 

     

 

 

Kursevi za decu školskog uzrasta

Ovi kursevi su namenjeni deci nižih I visih razreda osnovne škole . Po svojoj strukturi i tematici potpuno su usaglašeni sa interesovanjima dece ovog uzrasta, a poseban akcenat je stavljen na aktivnu primenu jezika u realnim, životnim situacijama. Tekstovi, aktivnosti vezane za njih kao i zanimljiv DVD materijal pružaju deci mogućnost da se uključe i pokažu svu svoju kreativnost u upotrebi ciljnih gramatičkih konstrukcija i jezičkih fraza. Naravno tu su multimedijalne ‘ igrice ‘ čiji je cilj da kroz relevantne sadržaje zainteresuju mališane, kao i da razviju pozitivan odnos prema učenju. Kod dece se podstiče takmičarski duh u doziranoj meri kako bi se svi uključili u razmenu znanja i kao timovi doprineli stvaranju žive atmosfere na času.

Kursevi nemačkog u našoj ponudi su komplementarni gradivu koje deca prelaze u školi ali takodje omogućavaju deci da počnu da se koriste ovim , naizgled ‘teškim‘ i možda za neke “grubim“ jezikom ali jezikom na kome su mislili neki od najvećih umova sveta, na kome su spevane mnoge lepe pesme i koji postaje sve više popularan i tražen naročito od kada je naša zemlja uspostavila značajne poslovne veze sa Nemačkom i od kada naši srednjoškolci i student imaju šansu da konkurišu za neke od stipendija koje nudi nemačka vlada.

Mi smo se kao i uvek pobrinuli da nastavna gradja bude ‘upakovana’ u zanimljiv i motivišući sadržaj koji obuhvata autentičan material iz različitih medija. 

Kursevi traju 6 meseci i prate školsku godinu sa pauzom u toku letnjeg i zimskog raspusta.

Časovi su organizovani 2 puta nedeljno u trajanju od 60 minuta a termini su prilagodjeni potrebama i raspoloživom vremenu polaznika.


Časove možete pohadjati u grupama ili individualno.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com