Online intenzivni kurs nemačkog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Hajduk Veljkova 9, Požarevac, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
35 dvočasa
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta, Požarevac

CENA: 22000 din

Opis kursa

INTENZIVNI KURS NEMAČKOG JEZIKA

Dobar dan, mi smo škola stranih jezika San Sebastian. U našoj ponudi časova nudimo Vam pohađanje nastave iz nemačkog jezika. Ukoliko ste apsolutni početnik i nemate znanje nemačkog jezika, možemo da Vam ponudimo A1 nivo, početni nivo. Naši profesori su diplomirani profesori Germanistike sa iskustvom u radu i na najbolji način će Vam pomoći da naučite i savladate pravila čitanja, pisanja, gramatike kao i neizostavnu konverzaciju već od prvog časa. 

Ukoliko već imate znanje nemačkog jezika ali Vam je potrebno usavršavanje i savlađivanje viših nivoa A2, B1, B2.. najpre uradite ulazni test koji je besplatan i kojim se precizno određuje nivo jezika koji treba da upišete. 

Možete odabrati rad u manjoj grupi, do 6 polaznika, ili individualnu nastavu.. kako Vama najviše odgovara, prema Vašim potrebama i Vašem slobodnom vremenu.

U našoj školi se u toku kursa pripremate i za polaganje ispita na nekom od međunarodnih Instituta, kao što su Goethe, TELC, OSD institut. U dosadašnjem radu imamo dobre rezultate u pripremama polaznika, čemu svedoče i njihovi položeni ispiti sa odličnim brojem bodova.

Za sve naše polaznike pripremili smo odlične uslove plaćanja! Popusti, rate.. Prilikom upisa polaznik potpisuje Ugovor sa Školom u kom se precizira način plaćanja, broj rata i datum za uplatu.

Poštovani, u našoj školi je kvalitet izvođenja nastave, kao i uspeh polaznika na prvom mestu. Zato se i u ovom opisu obraćamo sa velikim slovom V svakom potencijalnom polazniku jer znamo da cenimo sve koji žele da uče i postignu više u životu i radu.

Dobrodošli ste da se upoznamo i zakoračimo zajedno u svet novog jezika, kulture, istorije.

Posebne povoljnosti prilikom plaćanja imaju svi polaznici koji upišu dva ili više jezika, takođe popuste dobijaju dva ili više članova iz iste porodice. Popusti iznenađenja za sve polaznike koji su već pohađali nastavu u našoj školi.

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com