Kursevi nemačkog jezika za odrasle

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Maršala Birjuzova 16/I, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
26.08.2019.
Trajanje kursa:
2-5 meseci
Vreme održavanja:
poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

CENA: od 7950 din

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Priprema za TOEFL

Priprema za toefl je bila sjajna, profesor Nemanja, kao i ceo kolektiv su uvek bili od pomoći i baš dosta sam naučio prolazeći kroz celu pripremu.

25.06.2019. - Andrija


Priprema za IELTS

Sve preporuke za skolu! Profesor Nemanja je fenomenalan i sa puno truda i zalaganja pokusava da obezbedi sto bolju pripremu za testove, kao i pospesi generalno poznavanje jezika, koje je dobrodoslo u svakodnevnom zivotu, narocito akademskom i poslovnom. Konkretno, ja sam polagao IELTS Academic u Budimpesti i dobio overall score od 8.0, sto je C1 ekvivalent. Zaista sve preporuke!

25.01.2019. - Kristijan


Priprema za IELTS

Sve preporuke za skolu! Profesor Nemanja je fenomenalan i sa puno truda i zalaganja pokusava da obezbedi sto bolju pripremu za testove, kao i pospesi generalno poznavanje jezika, koje je dobrodoslo u svakodnevnom zivotu, narocito akademskom i poslovnom. Konkretno, ja sam polagao IELTS Academic u Budimpesti i dobio overall score od 8.0, sto je C1 ekvivalent. Zaista sve preporuke!

25.01.2019. - Kristijan


Priprema za FCE/CAE/CPE

Sve pohvale za školu! Na časovima uvek ima vremena za ozbiljan rad, ali i za priču. Profesori vas zaista pripreme za polaganje testa, što mogu reći iz iskustva, jer sam se pripremala za CAE i na kraju položila CPE sa 201 poenom. Takođe se moram zahvaliti profesorki Maši, koja je uvek bila pozitivna i spremna da odgovori na sva moja pitanja. Zaista svaka preporuka!

21.12.2018. - Sofija


Priprema za TOEFL

Prof. Irena i Suzana - simply the best! Za samo 2 meseca pripreme sam popravila score sa 80 na čak 102. Merryland je sinonim za čist profesionalizam, neizmerno sam vam zahvalna na tome!

19.12.2018. - Jelena


Priprema za TOEFL

Lovin' it since 2013 kada sam se spremala za IELTS, a sada za TOEFL. I ovog puta me je pripremao isti tim - prof., a ujedno i direktorka Irena i Suzana. Merryland je definitivno sinonim za profesionalizam jer za prof. Irenu ne postoji force major. Ona je dostupna 24h, a uvek energična i apsolutno nikada vam neće dopustiti da nešto zaboravite ili propustite. Mislim da su to komponente pravog predavača. Nažalost sa Suzanom nisam imala prilike dugo da radim, svega 5 časova, ali njen vokabular engleskog je ono što vas zaseni na prvu loptu. IELTS sam tada polozila na 7.5, i sada za svega 2 meseca sam povratila i unapredila svoj nivo engleskog. Ocekujem rezultate TOEFL. P.S.Škola je i na Nbgd!

13.12.2018. - Jelena


Priprema za FCE/CAE/CPE

Sve pohvale za Merryland školu. Izlaze u susret svakom zahtevu i trude se da se maksimalno prilagode našem slobodnom vremenu. Grupe za CPE su male 2-3 ljudi i radi se punom parom. Prof. Vladica redovno kinji studente za domaći pa isti mora redovno da se radi. Osim toga jako pozitivan gospodin koji odiše harizmom i znanjem. Tople preporuke.

13.07.2018. - Miloš


Priprema za FCE/CAE/CPE

Prvobitno sam se odlučila za Merryland jer su mi izašli u susret vezano za termine priprema za FCE. Kada sam krenula na časove, bila sam oduševljena organizacijom i pozitivnom energijom koja je bila prisutna od samog početka pa do kraja priprema. Moram da pohvalim prvo profesorku Milenu bez koje sada ne bih imala sertifikat i da joj se zahvalim za svaku kritiku, savet koji je delila proteklih nekoliko meseci. Sve pohvale za školu, a ja se nadam da ću se uskoro vratiti na pripreme u Merryland kako bih polagala za viši kurs i stekla još veće znanje.

11.07.2018. - Maša


Priprema za TOEFL

Sve pohvale za školu Merryland! Za školu sam saznala preko interneta i prezadovoljna sam. Prvo sam išla na grupne časove kod profesorke Jelene i nakon dva meseca pripreme ostvarila rezultat 87/120, što je bilo za bod ispod potrebnog rezultata za upis na odabrani fakultet. Posle šestomesečne pauze i ne korišćenja engleskog jezika vratila sam se u Merryland sa željom da ponovo polažem TOEFL test, u tome mi je puno pomogla profesorka Irena Tomić. Imala sam mnogo manje vremena da se pripremim za test, ali uz individualne časove uspele smo! Smaram da je profesorka Irena pre svega jako profesionalna kao i njena škola, posvećena i uvek spremna da izađe u susret i pomogne! Ostvarila sam rezultat od 94/120 i presrećna sam! Takođe, tu su i veoma ljubazne devojke iz tima, koje su uvek tu za bilo kakvu infomaciju!

22.06.2018. - Ana


Priprema za IELTS

Sve pohvale za skolu i profesorku Mariju Filipović! Imala sam 1,5 mesec da se pripremim za IELTS i dobijem najmanje ocenu 6, da bih mogla da pohađam master studije koje sam upisala. Mesec dana sam išla na grupne časove, a ostatak do ispita sam radila individualno sa prof Marijom. Dobila sam 7 i prezadovoljna sam! Što se tiče samih časova odlično su organizovani, profesorka posvećena i temeljna, dobijate dovoljno materijala i domaćeg za rad. Svi u školi su vrlo prijatni i ljubazni! Još jednom sve preporuke za Merryland!

15.06.2018. - Katarina


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPrilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com