Kurs švedskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 10I(Yu Biznis Centar); Gandijeva 132, Immo centar, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
2,5 meseca
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 8000 din

Opis kursa

Kurs švedskog jezika od A1 do C1 nivoa u dinamičnim malim grupama do 4 polaznika, poluindividualno ili individualno. Ako vam je učenje švedskog jezika sa dragom osobom lakše pravi izbor je poluindividualna nastava za koju važi akcija dva kursa po ceni jednog.

 

Upis na kurseve je tokom cele godine.


Termini i dinamika kursa

Termini su maksimalno prilagodljivi slobodnom vremenu polaznika. Jedinstvena mogućnost fleksibilnih termina pruža da samostalno organizujete vreme kada ćete pohađati kurs švedskog jezik. Nastava se održava dva puta nedeljno po 90 minuta i intenzivnije ukoliko je potrebno. Trajanje jednog kursa je 2.5 meseca. Plaćanje je u 3 rate. Iznos rate je 8.000 din.

 


Visoko stručni profesori

Profesori su sa bogatim predavačkim iskustvom. Uz njihove tehnike veoma lako ćete savladati dva roda, dva padeža, pet tipova deklinacija ali i širok vokabular švedskog jezika. Naši predavači najsavremenijim metodama stimulišu polaznike da efikasno savladaju švedski jezik. Efikasno  pripremamo za međunarodno priznate ispite.


Online kurs švedskog jezika

Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete časovima u prostorijama EuroSchool-a pravi izbor je online kurs švedskog jezika putem Skype-a. Potreban vam je samo računar sa web kamerom i stabilna internet konekcija. Termine nastave dogovarate direktno sa predavačem. Nastava se može dogovoriti prepodne, popodne ili u večernjim terminima odnosno kada kod ste u mogućnosti.


A1 – osnovno poznavanje jezika:

Od polaznika se očekuje da je naučio osnovne švedskog jezika koje su namenjene svakodnevnoj upotrebi. Polaznik zna da predstavi sebe, porodicu, objasni gde stanuje, radi i kaže nešto o svojim prijateljima. Komunikacija sa drugima je moguća pod uslovom da sagovornik govori sporije. Polaznik je naučio da piše vrlo kratak tekst, kao i da popuni svoje podatke u jednostavnijim formularima.


A2 – osnovno poznavanje jezika:

Polaznik je proširio fond reči, ume da čita i razume kraće tekstove, oglase, itd. Polaznik je sposoban da učestvuje u razgovoru i direktnoj razmeni informacija na dobro poznate teme. Zna da opiše ljude, životne uslove, obrazovanje i radno iskustvo ali i da napiše kraće tekstove i hvata beleške.


B1 – samostalna upotreba jezika

Polaznik razume pisane tekstove poput novina, zna da opiše osećanja, izražava ciljeve i ukratko obrazloži svoje stavove. Zna da se snađe tokom putovanja kroz švedsko govorno područje. Polaznik bez prethodne pripreme razgovara o poznatim temama ali i piše jednostavne tekstove.

Sa poznavanjem švedskog jezika na nivou B1 polaznik može da polaže test Swedex B1. Više o ovom testu možete pročitati klikom na Swedex B1.


B2 – samostalna upotreba jezika։

Polaznik razume duža izlaganja, većinu sadržaja u vestima, članke o aktuelnim problemima i o kojima izražava mišljenje. Može da razgovara i diskutuje tečno i slobodno. Polaznik zna da napiše detaljan tekst u kome predstavlja informacije ili izlaže prednosti i mane različitih alternativa.

Sa poznavanjem švedskog jezika na nivou B2 polaznik može da polaže test Swedex B2. Više o ovom testu možete pročitati na klikom na Swedex B2.


C1 – napredno poznavanje jezika։

Polaznik razume komplikovane književne i neknjiževne tekstove i prepoznaje razlike u stilovima. Razume stručne članke, usmeno se izražava tečno i spontano. Polaznik koristi jezik u društvenom i profesionalnom životu i zna da piše o komplikovanim sadržajima. Namenjen je studentima i ljudima kojima je u radu neophodno napredno znanje švedskog jezika.

Znanje švedskog jezika na nivou C1 znači da polaznik može da polaže ispit TISUS (test za univerzitetske studije) koji organizuje Stokholmski Univerzitet. Više o ovom ispitu možete pročitati na klikom na TISUS.

Nakon završenog kursa i položenog finalnog testa polaznici dobijaju Sertifikat o stečenom nivou znanja.

Uz najsavremenije metode i tehnike naši predavači efikasno stimulišu polaznike da postanu aktivni govornici švedskog jezika. Brojno medicinsko osoblje, zaposleni i studenti su veoma zadovoljni postignutim rezultatima, a upravo to je naša najbolja preporuka. Zato uložite u učenje švedskog jezika i pružite svojoj karijeri najbolje uslove za rad!

Pozovite za više informacija.

Dobrodošli

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com