Kurs španskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Vlajkovićeva 19, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
32 dvočasa/4 meseca
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: od 4000 din
Cena bez popusta: 5000 din

Opis kursa

 

 Kurs španskog jezika

 

 Kurs španskog jezika po promotivnoj ceni!

Kurs španskog jezika svi nivoi - po promotivnoj ceni!

Trajanje kursa - 32 dvočasa (dva puta nedeljno)

Veličina grupe - 6 polaznika

Cena sa popustom - 4000 din mesečno

Udžbenici uračunati u cenu!I Standardni kursevi španskog jezika

  • svi nivoi
  • rad u malim grupama
  • obezbedjeni udzbenici
  • termini-prepodnevni, dnevni i večernji
  • dinamika rada 2x90 min.

Ništa nije teško ukoliko imate ispred sebe odlične knjige zanimljive sadržine i posebno osmišljene interaktivne vežbe, a sve to u cilju da se što brže i što lakše upoznate sa osnovama ovog jezika. Standardni kursevi obuhvataju nivoe A1,A2,B1,B2,C1 bez podele na podnivoe.

Kursevi su bazirani na komunikativnom pristupu, kojim cete ovaj jezik savladati u najkraćem roku. Cilj je da sa sigurnošću komunicirate na španskom jeziku u skladu sa nivoom koji pohadjate.

Predavač španskog jezika poseduje višegodisnje iskustvo.

II Konverzacijski kurs španskog jezika za sve nivoe

Ukoliko ved imate stabilno znanje iz španskog jezika, ali imate problem da to isto znanje primenite praktično ili jednostavno želite da vežbate svoj govor i izgovor, onda de Vam sigurno pomodi kurs koji je posebno osmišljen za razvijanje govornih sposobnosti ovog harizmatičnog jezika. Teme se kredu od svakodnevnih i običnih situacija pa sve do akademskih i apstraktnih tema za koje je potrebno sistematično izlaganje. Takođe, u sklopu ovog kursa imademo tematske večeri gde ćete moći sa izvornim govornikom španskog jezika da „pretresete“ sve teme koje Vas zanimaju i da se družite.

Language Workshop centar nudi kurseve španskog  jezika od
A1 početnog nivoa do C1 naprednog nivoa.

Svaki od ovih kurseva obuhvata odgovarajuće jezičke jedinice koje se vežbaju kroz konverzaciju i upotrebu raznovrsne terminologije u zavisnosti od nivoa polaznika.

Takođe, u zavisnosti od nivoa, koristi se i odgovarajući udžbenik sa tekstovima koji obuhvataju veliki broj savremenih tema i dijaloga kroz koje se koristi značajan vokabular. Sve knjige su neka od najnovijih izdanja čiji su autori isključivo autori sa teritorije Španije.

shtikliranje.jpgDinamika rada - časovi 2 puta nedeljno po 90 min, ali u zavisnosti od interesovanja i potreba polaznika mogu biti i 3 puta nedeljno.

shtikliranje.jpgRad u grupama do 6 polaznika

shtikliranje.jpgTrajanje redovnih kurseva – 32 dvočasa/4 meseca

shtikliranje.jpgCena sa popustom važi za grupu od minimum 6 polaznika

Pored standardnih kurseva iz španskog jezika, u Language Workshop centu nudimo i konverzacijske kurseve koji služe da se učenik sa već stečenim znanjem određenog nivoa oslobodi u govoru i proširi fond reči.

Posebne kurseve čine pripremni kursevi za polaganje svih nivoa međunarodno priznate diplome španskog jezika kao stranog ( D.E.L.E. ).

 

Upis u toku! Prijave i informacije na 063/22-88-27

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com