Kurs ruskog jezika ONLINE - grupa 2/4 polaznika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Krunska 47 a, prizemlje, stan br.1, Vračar, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
32 časa
Vreme održavanja:
termini po dogovoru

CENA: 5500 din

Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Nemački A1 (A1/1 i A1/2)

Delim mišljenje prethodnika. Škola je na dobroj lokaciji, organizovana, prilagodljivih termina. Na časovima je prijatno kao kod kuće, dobra atmosfera i energija. Grupe, taman kako treba, da ne bude monotono, a opet svako dobije priliku da učestvuje u radu. Predavači su super, mladi i puni entuzijazma. Sve u svemu, topla preporuka.

05.04.2017. - Ana


Kurs nemackog jezika A1.1

Škola, kao i vlasnica škole zajedno sa predavačima zaslužuje svaku pohvalu. Nastava je dobro organizovana, vremenski prilagodljiva i na zavidnom profesionalnom nivou. Postala sam svesna stečenog znanja nemačkog pohađanjem škole, tek kada sam sasvim slučajno slušajući razgovor jedne žene dosta toga razumela. Ako želite jednu toplu atmosferu za učenje stranog jezika, moja iskrena preporuka je škola Bilingvist.

04.04.2017. - Ružica


ONLINE Kurs ruskog jezika

Odlična atmosfera i predavanja. Prvo sam išao na individualne časove i posle samo dva meseca sam propričao ruski. Zatim sam radio preko leta u Grčkoj i stečeno znanje mi je mnogo pomoglo u svakodnevnoj komunikaciji sa ruskim gostima. Posle letnje sezone sam nastavio kurs ruskog ali u grupi. Predavanja su stvarno interesantna i uči se ono što će vam najviše koristiti u svakodnevnoj komunikaciji. Svima iskreno preporučujem! :) Nikola A1.2

19.02.2015. - Nikola


ONLINE Kurs ruskog jezika

Sjajna radna atmosfera, uz iskusnog predavača koji ume da se prilagodi svakom polazniku kursa i da prenese znanje. Rad se odvija po udžbenicima koji u sebi sadrže kako ono što je neophodno za svakodnevnu konverzaciju, tako i osnove gramatike, što se sve kroz nivoe postupno utvrđuje. Ambijent je prijatan, i ne samo što je zaista korisno, posle časova se osećate zaista prijatno i raspoloženo. Sve pohvale.

14.11.2014. - Sonja


ONLINE Kurs ruskog jezika

Sve pohvale za Đurđu i kurs ruskog jezika. Učim kod nje već neko vreme, još dok je bila u Ivy League-u i nastavio sam sada u Bilingvistu. Nećete pogrešiti, a za sve što vas zanima možete je pozvati i sve će vam objasniti. Nova škola u Krunskoj je super sređena. Kada smo krenuli dobili smo svu potrebnu literaturu, a Đurđa nam stalno daje i dodatne materijale. Uvek ima neke dodatne knjižice za vežbanje. :) Miloš A2.2

22.10.2014. - Miloš


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com